Ράλλια Χρηστίδου-Με στραμμένο το βλέμμα στην καρδιά!

2016-07-27 16:56

                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27 Ιουλίου 2016

Κυριακή 31 Ιουλίου  2016, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

 

ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ- Με στραμμένο το βλέμμα στην καρδιά!

Με την  κιθάρα περασμένη στον ώμο, με ένα βλέμμα βαθύ καστανό, ένα χαμόγελο φωτεινό  και μια φωνή ταξιδιάρα μας έρχεται αυτή την Κυριακή στο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος μια ξεχωριστή δημιουργός, η ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ.

Ένα πολυσύνθετο ταλέντο αφού συνθέτει, γράφει στίχους, ερμηνεύει, είναι παραγωγός και καλλιτεχνική επιμελητής. Ολοκλήρωσε με άριστα τις μουσικές της σπουδές και κατάφερε να βγει αλώβητη από το life style σύστημα και να χαράξει μια δική της συνεπή πορεία στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας.

Έτσι αυτή την Κυριακή με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ θα κουβεντιάσουν με τη Ραλλία για τις επιλογές που καθορίζουν τη ζωή μας, για τους προβληματισμούς, τα διλήμματα, τις αντιγραφές, για τη ματαιοδοξία, για την πίστη της στην Αγάπη αυτή τη μοναδική κινητήρια δύναμη, το γιατί και πώς πρέπει να αφουγκραζόμαστε τους χτύπους της γιατί όπως λέει και στο τραγούδι της: “Χαρταετός χρώμα και φως είναι η καρδιά μου και τρέχει και πάει!”

Αφεθείτε κι εσείς αυτή την Κυριακή στη μαγεία αυτής της εκπομπής και πετάξτε μαζί μας τον χαρταετό της καρδιάς !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com