Πρώτο φιλικό γυνακείας ομάδας ΦΟΒριλησσίων με Απολλώνιο

2016-09-22 17:44

ΟΦΑ Απολλώνιος Κερατσινίου-ΦΟ Βριλησσίων

Πρεμιέρα των ανεπίσημων φιλικών δοκιμασιών για τη γυνακεία ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων. Την Τρίτη 20/09, αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του ΟΦΑ Απολλώνιος Κερατσινίου που συμμετέχει στο β΄όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας ήρθε ισόπαλος 2-2 (23-25, 23-25, 25-21, 25-20) σετ. Στα δύο πρώτα σετς, η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πιο δυναμικά, σταδιακά όμως ο ΦΟ Βριλησσίων κατάφερε να αντιδράσει με όπλο το καλό σερβίς, οπότε και κατάφερε να αντιστρέψει εις βάρος του διαφορες. Χαρακτηριστική είναι  η ανατροπή στο δεύτερο σετ όπου ο ΟΦΑ Απολλώνιος Κερατσινίου βρέθηκε να προηγείται με 20-12, παρόλα αυτά κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το σετ. Στο τρίτο σετ, ο ΦΟ Βριλησσίων δεν πήρε πατήματα και έχασε το 3ο σετ, ενώ στο 4ο σετ αγωνίστηκε με σχήμα νεάνιδων. Σε γενικές γραμμές, ο ΦΟ Βριλησσίων έδειξε ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά σε ομαδικό επίπεδο ώστε οι αθλήτριες να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο. Βέβαια, δοκιμάστηκαν σε κάθε σετ διαφορετικά σχήματα τα οποία επηρέασαν σαφώς και την ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς της ομάδας. Είναι πάντως θετικό ότι νεαρές αθλήτριες τoυ συλλόγου θα έχουν ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στη λειτουργίας της γυναικείας ομάδας. Ο ΟΦΑ Απολλώνιος Κερατσινίου μπορεί να είναι μια νεανική ομάδα που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία όμως η παρουσία των δύο αρκετά έμπειρων αθλητριών και οι ατελείωτες ώρες στο γήπεδο που διαθέτει το προπονητικό τιμ δουλεύοντας τις νεαρές αθλήτριες, σίγουρα φαίνεται στην ποιότητα και την ενέργεια που βγάζει η συγκεκριμένη ομάδα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ΟΦΑ Απολλώνιο Κερατσινίου για την πρόσκληση και τη φιλοξενία του.

ΟΦΑ Απολλώνιος Κερατσινίου (Δεναξάς) : Μάστορα, Θεοδωρακέα, Σιώρη, Λουρίδα, Μπουρέκα, Καμπούρη, Βαζαίου (λίμπερο), Μαντούβαλου Μ., Μαντούβαλου, Δ., Συμεωνίδου, Κατσαρού (λίμπερο), Μάστορα Β.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης) : Παπαστεργίου, Αργυρίου, Μικρουδάκη, Βασιλακοπούλου, Μαβιλίδη, Παπουτσάκη, Μπουζουνιεράκη (λίμπερο), Τσιγαρίδα, Κάβουρα, Στάθη, Μποκή, Έρωτα, Θωμαδάκη

p.s. Για φωτορεπορτάζ κάντε click στη σελίδα στο fcbk εδώ

ή στο google photos εδώ.

p.s.1 Για βίντεο με επιλεγμένες φάσεις κάντε click εδώ.

Πηγή : www.fovrilission.gr