Πρεμιέρα «άλλης εποχής» για Χαρά Βέρρα και Δημήτρη Γιώτη στο Cabana Live Stage

2022-02-23 15:57

Με μια ονειρική πρεμιέρα επέστρεψε, το βράδυ του Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου, το «Cabana Live Stage» στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο η Χαρά Βέρρα και ο Δημήτρης Γιώτης ανέβηκαν πάνω στην πίστα και, δίνοντας τον καλύτερο ερμηνευτικό τους εαυτό, κέρδισαν τις εντυπώσεις, εκτός από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες ερμήνευσαν όλες τις επιτυχίες τους σε μία βραδιά απόλυτου κεφιού, που μας θύμισε αυτές που ζούσαμε την προ-Covid εποχή.

Στο πλευρό της Χαράς Βέρρα και του Δημήτρη Γιώτη ήταν η Μαργαρίτα Χιονίδη, ο Αντώνης Λώκος και η Άννα Σακκά, που έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους, ώστε το κέφι να εκτιναχτεί στα ύψη, ενώ ο Νικομανώλης Νύκταρης έδωσε άρωμα Κρήτης στο πλούσιο πρόγραμμα του γνωστού νυχτερινού κέντρου, που βρίσκεται στην Καυταντζόγλου 46.

Η Χαρά Βέρρα και ο Δημήτρης Γιώτης κάθε Σάββατο στο «Cabana Live Stage» για περιορισμένες εμφανίσεις, σε ένα πρόγραμμα, η επιμέλεια του οποίου φέρει την υπογραφή του Πάνου Καπίρη.