Πράσινη Αριστερά // Η Ελληνική κυβέρνηση διαπράττει παράνομες επαναπροωθήσεις

2021-11-12 19:00

Η Ελληνική κυβέρνηση διαπράττει παράνομες επαναπροωθήσεις

Ο αναξιόπιστος κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να λέει θρασύτατα ψέματα.
Μετά τις καταγγελίες για τις παράνομες επαναπροωθήσεις από:
– την Amnesty International (https://bit.ly/3wB7RZV),
– τον ΟΗΕ (https://bit.ly/3HaU7K9)
– την EE (https://bit.ly/3kvDn6y)
και πολλών άλλων ΜΜΕ ανά τον κόσμο, εξεμάνει όταν η απάνθρωπη πολιτική παράνομων επαναπροωθήσεων που ακολουθεί, βγαίνει στην δημοσιότητα.

Θεωρούσε εαυτόν ασφαλή, εφόσον τα συνεχώς τροφοδοτούμενα ΜΜΕ δεν έβγαζαν στην επιφάνεια τις πρακτικές που συνειδητά ακολουθεί.
Τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Μηταράκης προσπαθούν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας για το ότι έχουν διακόψει τις μεταναστευτικές ροές και έχουν κερδίσει την μάχη με την Τουρκία στο θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι πράττουν ότι έχουν συμφωνήσει στον σκληρό πυρήνα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των κυβερνήσεων που επηρεάζει (Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία κ.ά).
Με σύμμαχο την FRONTEX που σιωπηρώς υιοθετεί αυτές τις πρακτικές, νομίζοντας ότι οι άνθρωποι στην θάλασσα είναι εργαλείο πολιτικής απέναντι στην Τουρκία, που κερδίζει τεράστια ποσά (που εγκρίνουν οι ίδιες κυβερνήσεις….) χωρίς να κάνει τίποτε για το θέμα.
Ουσιαστικά έμμεσα αναδεικνύεται η απολύτως λανθασμένη πολιτική δράση για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο ψεύτης κ. Μητσοτάκης, συνέχισε την απαράδεκτη στάση του ζητώντας από τους πρόθυμους να συμφωνήσουν μαζί του, πετώντας λάσπη σε όσους γνωρίζουμε και δημοσιοποιούμε την αλήθεια.
Κάνει τον θιγμένο, αλλά γνωρίζει πως αυτό για το οποίο θίχθηκε είναι η απαράδεκτη πολιτική του.

Η χώρα ταυτίζεται με το πρόσωπο του πρωθυπουργού, όταν αυτός πράττει στην βάση του Δικαίου, της Δημοκρατίας και του Ανθρωπισμού και όχι στην βάση προσωπικών επιδιώξεων και επιλογών.
Τέλος, όσοι λένε την αλήθεια δεν ταυτίζονται -κατ' ανάγκην- με τον επίσης ψεύτη κ. Τσαβούσογλου.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ προτείνει στον πρωθυπουργό να απαντήσει άμεσα στην Διεθνή Αμνηστία, τον ΟΗΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την κα. Ι. Γιόχανσον (Ευρ. Επίτροπο) για όσα διαπράττει.
Έως τότε να σταματήσει την πρακτική των επαναπροωθήσεων, διότι παρανομεί.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ