Πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Αλληλεγγύης με τον Κώστα Μακεδόνα

2016-09-05 14:34

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης με τον Κώστα Μακεδόνα με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών για τις ευπαθείς ομάδες, την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στο θέατρο  Βριλησσίων ‘Αλίκη Βουγιουκλάκη’.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα ήταν εντυπωσιακή: Συγκεντρώθηκαν 2,5 τόνοι τροφίμων τα οποία θα καλύψουν δύο (2) διανομές.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Ξ.Μανιατογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Περιβάλλοντος, κ. Βαφειάδης και κ. Μαυραγάνης αντίστοιχα, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κα Κυρίτση και του ΟΚΠΑ κα Αρσένη, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κ. Βαγενάς, αλλά και ο Πρόεδρος της β΄ Σχολικής επιτροπής κος Εγκολφόπουλος.

 Ο Δήμαρχος συνεχάρη προσωπικά τον Κώστα Μακεδόνα και τους συντελεστές της συναυλίας για το εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ιδιαίτερα, ευχαρίστησε το προσωπικό των δυο οργανισμών ΟΚΠΑΔΒ και ΠΑΟΔΗΒ για την άψογη προετοιμασία, οργάνωση και λειτουργία, αλλά και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας που δίνει το παρόν σε κάθε εκδήλωση.

Τίμησαν με την παρουσία τους και την υποστήριξη τους επίσης: η Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού σταθμού 94 με τους συνεργάτες της κα Αρώνη, ο νέος Αστυνομικός Διοικητής του Τμήματος Βριλησσίων κ. Παππάς, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας κ. Απανιάν, η Πρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών κα Ντούμα, επικεφαλής και εκπρόσωποι συνδυασμών - κα Σακισλή και κ.Πισιμίσης, η κα Κουβαρά - πρώην Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία  κάθε  προσπάθεια που σκοπό έχει την ενίσχυση συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Στόχος της κανένας συμπολίτης στο Δήμο αυτό να μη νιώθει ότι είναι μόνος του, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε ως χώρα.