Πώς Μπορείτε να Βοηθήσετε Ουσιαστικά τα Αδέσποτα Χωρίς Κόστος και Πανεύκολα (πχ από το Κινητό σας)

2018-02-20 19:01

Ξέρω ότι κάποιοι αγαπούν τα ζωάκια που προορίζονται για κατοικίδια αλλά δεν έχουν το χρόνο, τη διάθεση ή τους πόρους για να προσφέρουν υλικά ή να αφιερώσουν χρόνο για ακτιβισμό, διασώσεις κα.

 

Αναζητούμε τώρα κάτι πιο απλό αλλά πολύ σημαντικό! Χρειαζόμαστε άτομα να κοινοποιούν αγγελίες για αδέσποτα σε φιλοζωικές σελίδες στο facebook. Ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, η 'εκπαίδευση' θα πάρει μόνο λίγα λεπτά τηλεφωνικής ή γραπτής συνομιλίας και θα σας λύνω απορίες αν χρειαστεί το συντομότερο δυνατόν. Έπειτα θα κοινοποιείτε μόνο αν το επιθυμείτε σχετικές δημοσιεύσεις αλλά και όσο και όποτε σας βολεύει.

 

Αν θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα facebook eirini pikaki, μέσω μέιλ στο eirini.piki@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6937132921.

 

Μια τέτοια δράση θα είχε σίγουρα ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ελπίδες για ένα ζωάκι να φροντιστεί βρίσκοντας το σπίτι του, προσωρινή φιλοξενία, κτηνιατρική περίθαλψη ή ό,τι άλλο έχει ανάγκη...

 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

 

Με εκτίμηση,

 

]Ειρήνη Πική.


 

--

ΕιρήνηΠική, BSc, MA, PhD (Cand.)

Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Ψυχοθεραπεία

 

Διευθύνσεις: (1) Ειρήνης 68, Αγ.Παρασκευή, Αθήνα

(2) Ιπποκράτους 44, Αθήνα (κέντρο)

 

Τηλ. 6937132921, 2106084499

Web Pagewww.facebook.com/eir ini.piki

Email: eirini.piki@gmail.com

Skype Name: eirinipiki