Πεντέλη-«Τα άπαντα του Σαίξπηρ σε μία ώρα» από τη Νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου του Συλλόγου Πελοποννησίων

2016-06-16 12:00

 

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα μαθητών δημοτικού και γυμνασίου του Συλλόγου Πελοποννησίων η θεατρική παράσταση «Τα άπαντα του Σαίξπηρ σε μία ώρα» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ.Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Καμπέρη για την πρωτοβουλία του αυτή, που δίνει στα νέα παιδιά τη δυνατότητα να έχουν μία ενασχόληση η οποία τα απομακρύνει από τις φθορές της καθημερινότητας, τα εξελίσσει μορφωτικά και πολιτιστικά και τα ωθεί  να αποκτήσουν γνώση και μόρφωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Θεματική Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Γιώργος Μαγιάτης, ο Πρόεδρος της Α΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλειος Κωστόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων κ. Βίκυ Στεργίου και πλήθος κόσμου.