ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Βριλησσίων | Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

2024-02-12 00:26

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Βριλησσίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ).

Ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, πρώην υπουργός, βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου επεσήμανε στην ομιλία του την ανάγκη να εργαστούμε όλοι μαζί ενόψει ευρωεκλογών για την ανασύνταξη των κεντροαριστερών δυνάμεων και την ανασυγκρότηση μια ευρωπαϊκής μεταρρυθμιστικής σοσιαλδημοκρατίας με βασικό πυρήνα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών, Μιλένα Αποστολάκη, ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Φίλιππος Σαχινίδης, μέλη του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της Ν.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, καθώς και ο δήμαρχος της πόλης, Ι. Πισιμίσης.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη στον κοινό μας αγώνα για μια δίκαιη και ευημερούσα κοινωνία.