Παρουσίαση Album // Spooky RedRum // 29 Μάϊου Booze Cooperativa

2022-05-18 17:39

Email Image

SPOOKY REDRUM LIVE

29 Μάϊου - Booze Cooperativa

 

 

Ένα χρόνο μετράει η κυκλοφορία του 2ου album των Spooky  RedRum, με τίτλο Moon  or Sun και έφτασε επιτέλους η στιγμή της live παρουσίασης!

 

Το Moon or Sun περιλαμβάνει 9 ιστορίες διατηρώντας το πειραματικό rock ύφος της μπάντας, εμπλουτίζοντάς το με  ατμοσφαιρικά dark  jazz, ηλεκτρονικά και πνευστά στοιχεία. Δημιουργεί εικόνες και σκηνικά μυστηρίου, μυρίζει υγρασία και είναι ντυμένο με το περίβλημα της θεατρικής ερμηνείας της Νεφέλης.

 

Η Νεφέλη Σταμ, η ψυχή στο κέντρο των Spooky Redrum, μαζί με τον βιολονίστα Άγγελο Μαστραντώνη αποτελούν τον βασικό πυρήνα της μπάντας.  Οι Spooky  Redrum πορεύονται σε πειραματικά μονοπάτια από την αρχή της δημιουργίας τους και εκτός από μουσικοί, είναι επικεντρωμένοι, η μεν στη σύνθεση σε συνδυασμό µε παραστατικές και άλλες τέχνες, ο δε στην ορχηστρική σύνθεση. Για τη δημιουργία της 2ης δισκογραφικής τους δουλειάς, συνεργάστηκαν με αρκετούς καταξιωμένους μουσικούς, όπως είναι η drummer Ελένη Νότα (NERVOSA), ο πειραματικός κιθαρίστας Πάνος Γιώτης (Svobotnik), ο τροµπετίστας Ντον Σταυρινός και ο Joe  Tornabene που συµµετείχε στα µέρη του βαρύτονου σαξοφώνου. Cover Photo από Karol Jarek.

Email Image

Το MoonorSun είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο μουσικό ψηφιδωτό, τόσο σκοτεινό και πειραματικό, όσο art και rock και θα παρουσιαστεί στην ολότητά του στις 29 Μάϊου, στο  BoozeCooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

 

Στη live παρουσίαση θα παίξουν:

 

Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου (μπάσο – φωνή), Άγγελος Μαστραντώνης (βιολί – φωνή), Ντον Σταυρινός (τρομπέτα, φλικόρνο), Πάνος Γιώτης (Svobotnik - ηλ. Κιθάρα), Joe Tornabene (βαρύτονο σαξόφωνο), Δήμητρα Κουστερίδου (ηλεκτρονικά), Λέανδρος Φράτνικ (ντραμς), Harvey  Moof (πλήκτρα).

 

Special Guests:


Tila Kareola, Χάρη Δουμούρας a.k.a. Glastra Kareola

.

.

Booze  Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα)

.

Presale: 8 ευρώ
- Ον Off Studio

- Booze Cooperativa

- Spooky Redrum

.
Door: 10
ευρώ

Doors: 21.00
Starts: 21.30

 

FB Event Link