ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

2022-05-18 19:36

Να είστε καλά καλοί μου φιλόζωοι! Ευχαριστώ για όσα κάνετε!
 
FYI...

Αγαπητοί φίλοι,
 
Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Για μια ακόμα φορά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας καθώς εχουμε αρκετά περιστατικά και το ΔΙΚΕΠΑΖ σε συνεργασία με τον Δήμο, μας δυσκολεύουν αντι να μας βοηθούν:
 
1. Νταβέλης: Ο Νταβέλης ζει σε γειτονιά στο Πανόραμα, Αχαρνές απο κουτάβι. Ειναι 3 χρονών. Μεταφερθηκε τον Απρίλιο στο ΔΙΚΕΠΑΖ με ενα απόστημα και επανεντάσσεται αύριο. Παρόλο τον πολύ υψηλο δείκτη ερλιχείωσης (1/1600) το Πρωτοκολλο του ΔΙΚΕΠΑΖ δεν προβλέπει θεραπεία αφου εχει υψηλό αιματοκρίτη και αιμοπετάλια (...). Σε συνεννόηση με 2 ιδιώτες γιατρούς πρέπει να κάνει θεραπεία για 45 ημέρες. Ειναι 54 κιλά και χρειάζεται 5,5 χαπια vibramycin την ημερα. Σύνολο 34 κουτιά!!! Το καθε ενα κοστίζει περίπου 2 ευρώ. Όποιος εχει περίσσευμα ή μπορεί να αγορασει μερικά (χρειάζεται χαρτι απο κτηνίατρο) ας επικοινωνήσει μαζί μου. 
 
2. Μπαρμπα-Θανασης¨: Ο μπαρμπα-Θανάσης ζει στην ίδια περίοχη (Πανόραμα, Αχαρνές) απο το 2008. Είναι περίπου 15 ετών. πρόσφατα διαγνώσθηκε με καλαζαρ. Χρειάζεται ανα 3 μήνες συντήρηση με leisguard. Κάθε κύκλος είναι 2 μπουκάλια των 60ml,. Το κόστος ανα μπουκάλι 30-35 ευρω. Επιπλέον, χρειάζεται χαπια αποπαρασίτωσης (drontal και sibarica ή αντιστοιχο). Ειναι 30 κιλα. 
 
3. Χλόη: Ζει μαζί με τον Μπαρμπα-Θαναση. Ειναι 4 ετών, 25 κιλά. Χρειάζεται χάπια αποπαρασίτωσης (drontal και sibarica ή αντιστοιχο)
 
4. Rafal: Αδεσποτο του Δήμου Αχαρνων. Παραμένει στην πανσιον με εξοδα καλυμμένα απο Δωρεες. Χρειαζομαστε βοηθεια για να μην επανενταχθει. Μηνιαίο κόστος 150 ευρω. Δίνεται και λογαριασμός της πανσιόν, αν ζητηθεί.  Θα γινει αναρτηση, ξανά για υιοθεσία
 
Όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο θα είναι μεγάλη ανακούφιση για εμας. Ακόμα και μια προώθηση ειναι πολυ σημαντική
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
 
Φιλικά
 
Αννα