Πάνος Γαληνός: Κυκλοφορεί το ΝΕΟ του τραγούδι "ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΩ"

2022-02-25 15:38

Ο καλλιτέχνης από τη Μυτιλήνη που θαύμαζε τον Χρήστο Δάντη και τελικά έγινε κουμπάρος του!
Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο "Συννεφιάζω"!
Μουσική : Ιωάννης Παπαϊωάννου
Στίχοι : Θεανώ Μάλλιαρη

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=S0CtlLCKQj8

Subscribe: https://www.youtube.com/user/PANOSGALINOSmusician  
Συννεφιάζω - Πάνος Γαληνός - Official Music Video
Synnefiazo - Panos Galinos - Official Music Video

ARTIST OFFICIAL PAGES
FACEBOOK | https://www.facebook.com/PanosGalinos/
INSTAGRAM | https://www.instagram.com/galinospanos/?hl=el  
TWITTER | https://twitter.com/panosgalinosa  
YOUTUBE | https://www.youtube.com/user/PANOSGALINOS#Galinos#Synnefiazo#PG
Ο Πάνος Γαληνός γεννήθηκε στη Μυτιλήνη όπου και μεγάλωσε. Αυτοδίδακτος στην κιθάρα, ξεκίνησε από μικρό παιδάκι να τραγουδάει με χορωδίες και σχήματα σε εκδηλώσεις και συναυλίες στο νησί της Λέσβου.

Το  2012 , κυκλοφόρησε   το   τραγούδι  «Άστο να τελειώσει» σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή , ένα τραγούδι που αποτέλεσε ένα μεγάλο όνειρο του Πάνου, κάποια στιγμή να συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη που θαύμαζε από παιδί, τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ ! ! ! ! !

Πολύ  σημαντικό όμως  βήμα στην πορεία του Πάνου Γαληνού είναι το τραγούδι με τον τίτλο «Ρούχο στην πλάτη», σε στίχους ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ και μουσική ΧΑΡΗ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ που κυκλοφόρησε το 2018 !


Ο Πάνος Γαληνός κυκλοφόρησε επίσης δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές :

 «Το παιδικό του όνειρο» το 2013, το «Που κρύβεις την αγάπη» το 2016 καθώς και πολλά μεμονωμένα singles από το 2017 μέχρι και σήμερα.
Ο ερμηνευτής υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε πολλά από τα τραγούδια του ενώ παράλληλα συνεργάστηκε δισκογραφικά με  αξιόλογους δημιουργούς όπως η Ντέπη Χατζηκαμπάνη, ο Γιάννης Βαφίνης, ο Γιώργος Λεκάκης, ο π. Στρατής Γιουσμάς, ο Itsik Farjun, ο Κώστας Ναστούλης, ο Θοδωρής Ντάρμας, ο Κυριάκος Τσολάκης κ.α.

 

Τo 2017 ο ύμνος που έγραψε και τραγούδησε για την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ ΛΕΣΒΟΥ  ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ύμνος ομάδας της Ελλάδας , από το πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικό ραδιόφωνο SPORT 24 .

Επίσης τον Φεβρουάριο του 2017 κέρδισε το δεύτερο βραβείο ερωτικού τραγουδιού στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ με το τραγούδι "ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΥΤΟ".

Ο Πάνος  Γαληνός τραγούδησε επί σκηνής  με αρκετούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Νίκος Πιπινέλης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Στάθης Αγγελόπουλος κ.α.

Σήμερα ο Πάνος Γαληνός ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη, (είναι παντρεμένος έχει ένα παιδάκι, μάλιστα κουμπάρος του έγινε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ) όπου και συμμετέχει σε πλήθος μουσικών εκδηλώσεων  και συναυλιών (φιλανθρωπικών), με την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της I.P.A., με την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης ‘’ Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος ‘’ όπου είναι μέλος καθώς επίσης και με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Αρίων Μυτιλήνης στον οποίο συμμετέχει .