Otherwise by Φόρμιγγα art-Γιάννης Παπαγεωργίου-Θέσις 7 22 Μαίου

2019-05-16 17:38

Το «Otherwise» συνεχίζεται και τις Τετάρτες του Μαΐου. Μελωδίες και ήχοι που αποτελούν σημεία αναφοράς για τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή, αλλά και για όλους μας, θα γεμίσουν τον ατμοσφαιρικό χώρο του «Θέσις 7».

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, έρχονται στο «Θέσις 7» και μας παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν, τιμώντας τους δημιουργούς που τους έχουν εμπνεύσει, με έναν ξεχωριστό και εντελώς προσωπικό τρόπο, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα και κάνοντας τη δική τους ανάγνωση.

Η Φόρμιγγα Art, ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες και μουσικούς που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση και αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο, γι’ αυτές τις βραδιές.

Το δεύτερο “Otherwise” του Μαΐου, την Τετάρτη 22 του μήνα, «αναλαμβάνει» ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Ένας νέος, ταλαντούχος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που με την εμφάνισή του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας τον τελευταίο χρόνο, αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, προκαλώντας μας ευχάριστη έκπληξη.

 

Στις αποσκευές του έφερε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή», στην οποία υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών. Το ομότιτλο τραγούδι του, ξεχώρισε από την αρχή στα airplay των ραδιοφώνων και έτσι γνωρίσαμε τον Γιάννη, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας, πρωτίστως για το ταλέντο του αλλά και για το ήθος του.

 

Είναι βαθιά μας πεποίθηση πως αυτός ο καλλιτέχνης, θα αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας, φέρνοντας μια καινούργια πρόταση στην τραγουδοποιία.

 

 Τον καλέσαμε, λοιπόν, σε μια βραδιά «Otherwise» για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο στις δικές του επιρροές, στις δικές του αναφορές και στους δικούς του μουσικούς τόπους.

 

Μόνος με την κιθάρα του, θα σκιαγραφήσει το δικό του καλλιτεχνικό πορτρέτο – unplugged, σε μια και μοναδική βραδιά.

 

 

Ο ίδιος για τη βραδιά αυτή μας λέει:

“Όταν μου μίλησε η Κυριακή Αιλιανού για την ιδέα του ‘Otherwise’ και μου πρότεινε να κάνω μια δική μου μουσική παράσταση, με το σκεπτικό ενός ακουστικού σετ, η ιδέα μού φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφήνοντας μου μια μεγάλη αίσθηση ελευθερίας σε σχέση με το τί θα επιλέξω να παίξω. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή προσπάθησα να σκεφτώ μια θεματική ενότητα γύρω από το ρεπερτόριο, κατάλαβα ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μαζέψω τα αγαπημένα μου τραγούδια και να κάνω αυτό που έχω βιωμένο και ριζωμένο περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το να πάρω την κιθάρα μου και, λες και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου, να μοιραστώ τα αγαπημένα μου τραγούδια, τα τραγούδια που με μεγαλώνουν, τα τραγούδια που με γλυκαίνουν, τα τραγούδια που μου κουνάνε καμιά φορά το δάχτυλο”.

 

Φωτογραφία αφίσας: Δημήτρης Μακρής

Artwork: Πέτρος Παράσχης

INFO

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΣΙΣ 7
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2019


Θέσις 7
Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο κρατήσεων:
21 6900 0790
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, είναι απαραίτητες οι κρατήσεις,
στις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος : 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί