Ολοκληρώθηκε το 27ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

2016-09-21 00:07

Με πρωτοφανή και εντυπωσιακή προσέλευση δημοτών, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, το 27ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων. Η αυλαία έπεσε με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση ‘Πλούτος’ του Αριστοφάνη.

Το φετινό Φεστιβάλ ξεκίνησε στον γνώριμο χώρο του θεάτρου ‘Αλίκη Βουγιουκλάκη’ στις 11 Ιουνίου 2016. Για 14 συνεχείς εβδομάδες, με 26 συνολικά εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, συναυλίες, παραστάσεις χορού και μπαλέτου, καθώς και θεατρικά δρώμενα για παιδιά και ενήλικες, χάρισε σε όλους τους δημότες στιγμές ευφορίας αλλά και ευκαιρίες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.  

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξ.Μανιατογιάννης δήλωσε:

‘Η προσέλευση των δημοτών ήταν αθρόα και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως ο Δήμος Βριλησσίων αποτελεί τον ισχυρότερο πολιτιστικό φορέα στην ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστούμε όλες τις προσωπικότητες της θεατρικής και μουσικής σκηνής που συμμετείχαν, τους χορηγούς μας, αλλά και όλους εσάς που αγκαλιάσατε θερμά με την παρουσία σας τον θεσμό. Η Δημοτική Αρχή στόχο έχει τη συνεχή αναβάθμιση του φεστιβάλ.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές για την άριστη διοργάνωση.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον Πολιτισμό και τις αξίες που υπηρετεί και εργαζόμαστε για την υλοποίηση τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων που τιμούν την πόλη και τους δημότες’.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com