Οι Magnetic North κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ "Remedy"

2020-08-05 19:31

Νέα Σκωτία, Καναδάς - 29 Ιουλίου 2020 - Μεγάλα νέα για τους οπαδούς της indie rock που αναζητούν κάτι συναρπαστικό τον ερχόμενο μήνα. Το καναδικό indie συγκρότημα, Magnetic North , ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου LP για αυτό το έτος. Με τίτλο "Remedy", το επερχόμενο άλμπουμ των ηχογραφήσεων συνδυάζει επιρροές funk, νέο κύμα, εναλλακτικά και μπλουζ.

Το LP έχει προγραμματιστεί επίσημα να κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου 2020. Θα υπάρξουν 11 τραγούδια και το πρώτο single από το άλμπουμ, "High Level love" θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία. Το "High Level Love" έχει ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube από τώρα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το νέο του LP Remedy. Είναι μια υπέροχη στιγμή για εμάς ως συγκρότημα αφού οι οπαδοί μας περιμένουν εδώ και πολύ καιρό αυτήν την κυκλοφορία. Το άλμπουμ μας ακολουθεί μια καινοτόμο προσέγγιση στο Rock n 'Roll. Εμείς έχουμε πειραματιστεί με ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών εδώ, που κυμαίνονται από μπλουζ, εναλλακτικά, funk και νέο wave ", δήλωσε ο επικεφαλής τραγουδιστής του συγκροτήματος David McNeil. 

"Ελπίζουμε ότι το επερχόμενο LP μας θα λάβει τόση αγάπη και υποστήριξη (αν όχι περισσότερη) από όσο έχουμε λάβει με όλα τα άλλα άλμπουμ και συνθέσεις μας."

Το "Remedy" σηματοδοτεί το 3ο άλμπουμ από την ανεξάρτητη ροκ μπάντα, ενώ τα άλλα δύο είναι το  "Magnetic North EP" και το "Digital Illusions." 

Αυτή τη στιγμή, έχουν σαν έδρα το Halifax, NS, οι Magnetic North ξεχωρίζουν στη σύγχρονη indie rock σκηνή με τη νέα τους προσέγγιση στο Rock n 'Roll. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 μέλη, τους David McNeil (Lead Vocal), Zach Lacey (Percussion), Robert Mazzocca (Guitar) και Cyrus Orkish (Bass). Είναι ενδιαφέρον ότι η μουσική της μπάντας δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος - αντ 'αυτού, είναι μια μοναδική μουσική συγχώνευση της εκτεταμένης εμπειρίας που τα μέλη της μπάντας συνθέτουν σε ένα αποκλειστικό πακέτο. 

"Μοιραζόμαστε τις φωνές μιας διαισθητικής εμπειρίας funky ροκ μουσικής, με ροκ κλασικά και τις δικές μας προσωπικές απόψεις. Οι συνθέσεις από σύγχρονους μουσικούς εμπνέουν επίσης τη μουσική μας. Το επερχόμενο άλμπουμ μας φέρνει τις υποδείξεις της καινοτόμου μουσικής εξερεύνησης και φιλοδοξεί να σας συγκινήσει με κάτι σαν μυθιστόρημα στο σύγχρονο είδος indie rock. Είμαστε θετικοί ότι το άλμπουμ μας θα εκτιμηθεί από τους οπαδούς της indie rock και από κάθε είδους γνώστες μουσικής παντού. "

Ακούστε το High Level love :