Ο πρωτοπόρος που εφερε το ''shock rock'' στην Ελλάδα o τραγουδιστής Crystalex

2022-03-29 17:46

Ο CRYSTALEX ( θεσσαλονίκη, 16 Οκτωβρίου 1996 ) είναι Έλληνας τραγουδιστής - τραγουδοποιός του Εναλλακτικού ροκ ,Shock Rock .  
 
Το 2021 το Shock rock, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο CRYSTALEX,όπου με την τολμηρή εμφάνισή του καταφέρνει να καταπλήξει και να σοκάρει το κοινό. Τόσο η αντίθεση των ματιών, το κόκκινο και το γαλάζιο, όσο τα piercing και όλο το σκηνικό στήσιμο, αφήνει εποχή και κάνει πολλούς να παραμιλούν.
 
Ποιο είναι το τραγούδι, που όταν το ακούς ή το ερμηνεύεις, «λυγίζεις»; Εκεινο το τραγούδι που με συγκινεί περισσότερο όταν το ακούω αλλά και όταν το τραγουδάω, είναι το “HELP” (stop bullying). Γράφτηκε με παρα πολύ ευαισθησία από την στιχουργό Είρκη Μπαζάκα και αποκαλύπτει μέσα από τον στίχο τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης, αλλά και για όλα εκείνα τα παιδιά που έχουν δεχτεί και δέχονται bullying, κάτι που πρέπει να σταματήσει επειγόντως και μαλιστα άμεσα.
 
Μπορείτε να ακούσετε εδώ : 
Τι είναι το Shock Rock; Το Shock Rock σε ελεύθερη μετάφραση, είναι ο συνδυασμός θεατρικής – προκλητικής ερμηνείας με Rock μουσική. Η χρήση σκηνικών κοστουμιών και διάφορα εφέ που συναρπάζουν αλλά ταυτόχρονα εκπλήσσουν το κοινό,είναι η απαραίτητη προϋπόθεση του Shock Rock.
Μίλησέ μας για το νέο είδος που φέρνεις στην Ελλαδα: Όπως ξέρουμε, το Shock Rock εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ήδη και κάνει αρκετά μεγάλη θραύση στο εξωτερικό. Έτσι λοιπόν, πήρα το θάρρος και εγώ να το φέρω και εδώ στην Ελλάδα και με ελληνικό στίχο. Και σ’ αυτό το σημείο, σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής μου, ευχαριστώ πολύ την στιχουργό μου Είρκη Μπαζάκα.

 

Τα 7 κρύσταλλα (Live)

 

Μουσικό άλμπουμ, CRYSTALEX

 

Πίνακας Πληροφορίες: https://g.co/kgs/9Lz85n

 

Όνομα: CRYSTALEX