Ο Νίκος Μουρατίδης προτείνει τον Δημήτρη Κοσμόπουλο

2016-07-11 17:43

O Ελληνοκαναδός

 

Ο Νίκος Μουρατίδης, ο γνωστός σε όλους μουσικός παραγωγός και μάνατζερ, επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού και πρωτοτυπεί όπως πάντα.

Η νέα του ανακάλυψη, ο νεαρός Ελληνοκαναδός τραγουδιστής Δημήτρης Κοσμόπουλος, είναι μόλις 21 ετών, και ξεκινάει την καριέρα του μέσω του Youtube και των Social media.

 

Ο Νίκος Μουρατίδης σκέφτηκε, ότι επειδή όλη η νεολαία είναι καθηλωμένη στο Youtube, να προβάλει τον καλλιτέχνη του φτιάχνοντας 2 φιλμάκια, που θα μας τον γνωρίσουν, και μετά να ακολουθήσει το video clip και το mp3 του πρώτου του τραγουδιού.

 

Τα φιλμάκια είναι έτοιμα, είναι τύπου ντοκιμαντέρ και έχουν τίτλο

 

«Ο Ελληνο-Καναδός (μέρος 1ο

https://www.youtube.com/watch?v=nXNr8Zo1u7g

 

 «Ο Ελληνο-Καναδός (μέρος 2ο

https://www.youtube.com/watch?v=fr9P1ZuTHuA

Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1995 στο Μόντρεαλ του Καναδά, από Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Ικαρία και την Σπάρτη Λακωνίας. Σε ηλικία 7 ετών η οικογένεια του επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ο Δημήτρης συνέχισε το σχολείο και τώρα σπουδάζει στο 2ο έτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Από μικρή ηλικία γοητεύτηκε από τον αθλητισμό και μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με την κολύμβηση, την πυγμαχία, το μπάσκετ και την άρση βαρών (powerlifting). Επίσης η άλλη μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα το τραγούδι,  όπου στα 17 του ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής, και τώρα κάνει μαθήματα κιθάρας.

Στα πρώτα του βήματα τον καθοδηγούν, η Σοφία Βόσσου που είναι η δασκάλα φωνητικής του, ο Νίκος Πλειός που είναι ο δάσκαλος κιθάρας και φυσικά ο Νίκος Μουρατίδης που έχει αναλάβει να του «κτίσει» την καριέρα.