Ο Νεοπεντελικός 4-2 εκτός τον Προμηθέα

2017-12-04 12:25

Ο Νεοπεντελικός 4-2 εκτός τον Προμηθέα

Ο Νεοπεντελικός συνεχίζοντας τον φρενήρη καλπασμό του επικράτησε στο γήπεδο Υμηττού του Προμηθέα 4-2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και με το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν να είχαν καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Αρχικά,ο Γαγάκας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 στο 24'.

Το 0-2 έκανε ο Ντάρλας στο 41',για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 44' ο Αυλακιώτης με αυτογκόλ να γράψει το 0-3 υπέρ της ομάδος του Νεοπεντελικού. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πεντέλης πέτυχε άλλο ένα τέρμα με τον Ντάρλα. Έπειτα από πάσα του Μαρουλίδη, ο Σαγματόπουλος κινήθηκε όμορφα με την μπάλα στον χώρο, δίνοντας την ασίστ στον επιθετικό του Νεοπεντελικού. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν καθώς δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την χαλάρωση που έδειξε η ομάδα της Πεντέλης στα τελευταία λεπτά και με δύο γκολ του Βάρφη κατάφεραν να μειώσουν σε 2-4. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 77' λεπτό , ενώ το δεύτερο στο 89' έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

Διαιτητής: Ζυγάς. Βοηθοί: Λάσπας, Κοσκινάς.

 

ΠΡΟΜΗΘΈΑΣ( προπονητής Μαλάντζης Ε.):  ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑΣ, ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ(55' ΦΟΥΤΖΟΥΛΑΣ), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΟΕΗ, ΜΠΙΛΑΝΗ(78' ΝΤΟΥΡΟΣ ), ΣΧΟΙΝΑΣ(60' ΛΑΖΑΡΟΥ), ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ(46' ΒΑΡΦΗ), ΜΠΑΝΤΟΥΛΑΣ.

 

 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (προπονητής Σταμάτης Δ.): ΝΙΚΟΛΆΟΥ,ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΠΠΑΣ,ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΥ (62' ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΑΓΑΚΑΣ (62' ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ), ΚΑΡΥΔΗΣ (70' ΛΥΜΠΟΥΣΗΣ ),ΤΣΩΝΗΣ, ΝΤΑΡΛΑΣ,ΜΑΡΟΥΛΙΔΗΣ(60'ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ).

 

 

Ν.Μ.

 

 

 

πηγή : www.topiko24.gr