Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο video των Groove Therapist

2023-12-28 02:38
Logo
 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο video των Groove Therapist

 

 

 

Οι Groove Therapist είναι μια progressive rock/metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2012. Η μουσική τους συνδυάζει rock, metal,funk και κλασσική μουσική, με υψηλό επίπεδο ερμηνείας. Το ντεμπούτο άλμπουμ«Mr. Funker, The Myth» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε Ευρώπη και ΗΠΑ και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σημαντικότερα progressive rock concept άλμπουμ των τελευταίων δύο δεκαετιών!

 

Τον Απρίλιο του 2017 το συγκρότημα αποφάσισε να προσφέρειμια μοναδική εμπειρία για περιορισμένο αριθμό θαυμαστών. Ηχογράφησαν, ενώ έπαιξαν ζωντανά, το άλμπουμ τους «Mr. Funker, The Myth» στα Sierra Studios στηνΑθήνα, με παρουσία κοινού και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019.

 

Οι Groove Therapist εμφανίστηκαν δύο φορές στο Soundart Festival, στη Ρουμανία τον Μάιο του 2017 και τον Μάιο του 2018 μαζί με τους Stoned Jesus, Nightstalker, Exivious, Puta Volcano και πολλά άλλα συγκροτήματα.Εμφανίστηκαν επίσης σε αρκετούς χώρους της Αθήνας μαζί με POEM, September Code και άλλους. Το τραγούδι τους "Mirror of Reality" φιλοξενήθηκε επίσης στη συλλογή CD του 2017 της ProgPower USA.

 

Η μπάντα λίγο πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας ανέβασε trailer για το επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024!

 

Groove Therapist - New Album Teaser

Directed by: Marousa Strogioglou

Production: Groove Therapist

Camera: Kleanthis Konstantinidis

Montage: Kleanthis Konstantinidis

Digital Compositor: Hristina Patkova

Coloring: Kleanthis Konstantinidis

3D Illustrator: Katerina Valma

 

Music by Yiorgos kalodoukas

Music Arrangement by Groove Therapist

Narator: Pantelis Paraskeuopoulos

Mixed by: George Simatos

Mastered by: Anestis Psaradakos

Sound Design: Thanos Kalodoukas

Facebook icon YouTube icon