Ο Καραγκιόζης σε Αποκριάτικους Μπελάδες - Παιδική Σκηνή - Θέατρο Αυλαια

2022-02-25 16:05

"Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ"

Από το Θίασο Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του κάνουν φέτος Απόκριες μετ' εμποδίων! Θα καταφέρουν άραγε να ξεφαντώσουν όπως παλιά και ποιος θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο στην Καρναβαλίστικη διάθεση της ξυπόλυτης οικογένειας;

Μια θεότρελη περιπέτεια γεμάτη τραγούδια και ζωντανή μουσική μπροστά αλλά και πίσω από τον μπερντέ! Φέρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε -μικροί και μεγάλοι- παρέα με τους αγαπημένους ήρωες του Θεάτρου Σκιών: Κολλητήρια, Αγλαϊα, Μπαρμπαγιώργος, Μορφονιός, Νιόνιος,  Σταύρακας αλλά και πολλοί άλλοι ήρωες έκπληξη!

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική προσωπικότητά του, παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στο ρόλο του καραγκιοζοπαίχτη σας περιμένει στην "παράγκα" του. Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του, στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με φρέσκια και δημιουργική ματιά.

"Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ" του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου για 2 μόνο παραστάσεις στην παιδική παιδική σκηνή του Θεάτρου Αυλαία. Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 17:30.

Συντελεστές

Κείμενα

Σκηνοθεσία

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Μουσική Επιμέλεια

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική

Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες

Αγγελική Κοκκοβέ

Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Νότε

Παραγωγή

ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ

Διάρκεια

50'

 

 

 

 

Γενική Είσοδος 8€

Προπώληση στα Ταμεία του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & στο ticketservices.gr

 

Εισιτήρια online:

https://bit.ly/KaragiozisCarneval_Tickets

 

 

 

 

Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την

Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.