Ο Γιάννης Πισιμίσης υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων με την Νέα Πνοή

2018-10-22 12:49

Από σήμερα ξεκινάει, για μένα και την παράταξη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, ένα όμορφο ταξίδι, ένας μακρύς και γεμάτος προκλήσεις δρόμος με σημείο αναφοράς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Σε αυτές τις εκλογές δηλώνω «παρών» θέτοντας τον εαυτό μου, την αυτοδιοικητική μου πορεία, τις ιδέες και το όραμά μου για την πόλη μας στην δική σας κρίση. Έχοντας πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που μου αναλογεί θέτω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Βριλησσίων.

Παραμένω και θα είμαι πάντα πιστός στις αξίες με τις οποίες από μικρό παιδί γαλουχήθηκα: την αξιοπρέπεια, το ήθος, την καθαρότητα λόγου και έργου. Κοινός παρονομαστής για όλους μας είναι πάντα τα Βριλήσσια. Γι' αυτό απευθύνω ένα ευρύ κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μου, σε όλους εσάς που πιστεύετε στην ανάγκη μιας ριζικής και ουσιαστικής ανανέωσης, με τόλμη, με σκληρή δουλειά, με διαφάνεια πάντα και παντού, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Για μια δικαιότερη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους, για μια δημιουργική «επανάσταση» έργου με έμφαση στην Παιδεία και στις σύγχρονες Αστικές Υποδομές, για μια καινοτόμα και διάφανη πολιτική, για τα Βριλήσσια όπως μας αξίζουν. «Αρχή γαρ του νικάν το θαρρείν». Με αποφασιστικότητα και συλλογική δράση μπορούμε μαζί να αλλάξουμε τα Βριλήσσια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Γιάννης Πισιμίσης, γένι και κοντινό πλάνο