Ο Δήμος Βριλησσίων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με πλειάδα δράσεων

2018-05-21 10:16

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και με στόχο τη συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των δημοτών, o Δήμος Βριλησσίων για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις & εκδηλώσεις (4η Εβδομάδα Περιβάλλοντος):

 

  • Κυριακή 20 Μαΐου 2018 - 3η Διάσχιση της Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου από τη φυσιολατρική κίνηση «Βριλησσός» (www.vrilisos.gr) σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων.

 

  • Tετάρτη 23 Μαΐου 2018 - Απονομή τιμητικών επαίνων από τον δήμαρχο Βριλησσίων στους μαθητές των σχολείων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακυκλώνουμε, γιατί μετράει!»

 

  • Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 - Εθελοντικός περιμετρικός Καθαρισμός του Δάσους Θεόκλητου

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σας καλούν στο καθιερωμένο ραντεβού στις 9 π.μ. στο Πυροφυλάκειο, στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Σολωμού, για τον καθιερωμένο ετήσιο καθαρισμό του Δάσους Θεόκλητου κατά την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

  • Δημόσιος απολογισμός και Ανοιχτή εκδήλωση της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση)