Νίκος Τζούμας - "Χαρακτήρας" // Κυκλοφορεί από την Real Music

2021-04-23 02:52

Image description

Ο Νίκος Τζούμας αποτελεί έναν από τους άρτιους φωνητικά καλλιτέχνες της χώρας με πλούσια μουσική παιδεία έχοντας σπουδάσει Βυζαντινή μουσική στο Εθνικό Ωδείο. 

Προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών γνωστή στον παραδοσιακό χώρο και όπως είναι φυσικό εξελίχθηκε μέσα από τα ερεθίσματα αυτά σε έμπειρο τραγουδιστή αλλά και μουσικό!

Μια γεμάτη καριέρα με παραστάσεις δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες του λαϊκού και του παραδοσιακού τραγουδιού και σταδιακά μια αξιόλογη δισκογραφία που ανανεώνεται διαρκώς!

Αυτή τη φορά ο Νίκος Τζούμας ενώνει τις δυνάμεις του με την επίσημη δισκογραφική εταιρία Real Music και επιστρέφει με μια δυναμική μπαλάντα που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου συνθέτη και μουσικού Νίκου Ζέρβα ενώ τον στίχο έχει επιμεληθεί ο αξιόλογος Τάκης Αναστασόπουλος με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του!

"Χαρακτήρας" τιτλοφορείται η νέα αυτή κυκλοφορία και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις για τον δυναμισμό ,τον στίχο αλλά και την ποιότητα της.Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν παίξει καταξιωμένοι μουσικοί όπως ο Μανώλης Καραντίνης καθώς και ο Σταύρος Παζαρέντζης ενώ το videoclip επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Νίκος Βλάχος!

Ευχόμαστε καλή ακρόαση σε όλους!

Χαρακτήρας:

https://youtu.be/v4idJmLP7aU

Social Media Real Music :

Facebook Page: https://www.facebook.com/RealMusicgr/
Twitter: https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el
Instagram: https://www.instagram.com/real_music_label/