Νίκη Κοπίτα | Θέλω ζευγάρια | Kυκλοφορεί από την Formiggart

2021-01-31 00:11

Το "Θέλω ζευγάρια", είναι το πρώτο τραγούδι της ερμηνεύτριας Νίκης Κοπίτα. Μια νέα φωνή που ακούγοντάς ανακαλύπτεις μια ώριμη ερμηνεύτρια, με άψογη τεχνική και βαθύ συναίσθημα στην ερμηνεία της. 

Το τραγούδι έχει μια νοσταλγική αλλά καθόλου ρετρό ματιά και επιβάλλεται με την πανέμορφη μελωδία, με πρωταγωνιστές το μαντολίνο και την τρομπέτα, στην πλούσια ενορχήστρωση του Γιώργου Μπουσούνη.  

Η Νίκη Κοπίτα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1991 και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Έφηβη ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού πιάνου ενώ με το τραγούδι ασχολήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα με τις σπουδές της. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία.

Κάνει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στην τάξη της Μαρίας Καμπούρη. Τα τελευταία  χρόνια, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα, σε μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ. Το τραγούδι «Θέλω Ζευγάρια» σε στίχους και μουσική της Μαρίας Καμπούρη και ενορχήστρωση Γιώργου Μπουσούνη είναι η πρώτη της δουλειά.

Youtube link
Spotify link
Kυκλοφορεί ψηφιακά από τη Formiggart.