Νεοπεντελικός-Βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

2016-11-22 12:35
Ανέβηκε τέταρτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Μονόλογος ήταν για τους ερυθρολεύκους η αναμέτρηση με τον Νεοπεντελικό (5-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Σταθερά και ανοδικά «βαδίζει» ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που βρίσκει τα... πατήματά του στην κατηγορία και δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει την άμεση επάνοδό του στην Α' κατηγορία. Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στον Νεοπεντελικό, του οποίου επιβλήθηκε με 5-1, για να ανέβει στην 4η θέση, παραμένοντας αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Μόλις στο 4' ο Γκαβζίδης άνοιξε το σκορ, στο 11' ο Αθανασιάδης έγραψε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 15' ο Μπινιάκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, εξαλείφοντας από νωρίς το ενδιαφέρον της συνάντησης. Στο 56' ο Γεωργατζέλης μείωσε για τους φιλοξενούμενους, όμως την τελευταία... λέξη την είπαν οι γηπεδούχοι, φτάνοντας στο τελικό 5-1 με γκολ του Καλλογέρη στο 88' και του Δούκα στο 90', οι οποίοι είχαν περάσει ως αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής ήταν ο Μητράκος, με βοηθούς τους Π. Τσολακίδη και Ν. Μπαϊρακτάρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Τριανταφύλλου, Καπλάνης, Αργυρός, Πετρίτσης (46' Φραγκόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Γκαβζίδης, Αθανασόπουλος, Αθανασιάδης, Μπινιάκου (77' Δούκας), Ευαγγέλου (68' Καλλογέρης)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Αμπαριάν): Πογιάννης (46' Καραλής), Χειλάς (19' Τσώνης), Μπουλούκος, Αντωνόπουλος, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Φιλιππής, Κόπανος (29' Κάππος), Κώτσης, Γεωργατζέλης, Σαγματόπουλος.

 

Πηγή : pamebala.gr