Νέο Single & Video: Allen's Hand - Thermochemistry

2022-04-28 17:59

Allen’s Hand - New Track: Thermochemistry 

(Alternative Rock – Metal)

 

«Αν ένα κοτόπουλο είναι δεσμευμένο σε αντιφατικές επιθυμίες και πεποιθήσεις, πώς μπορεί να είναι ικανοποιημένο με την κατάστασή του? »

 

Chicken   King

 

Οι Allen's  Hand, το απόλυτο καλτ boyband της δεκαετίας, επιστρέφουν αφοσιωμένοι στο να διασπείρουν την αίρεσή τους στα πέρατα του κόσμου.  Thermochemistry.

 

Email Image

Το  Thermochemistry  είναι το πιο σέξι κομμάτι της χρονιάς, χτισμένο επάνω σε ένα funky κιθαριστικό, Jamiroquai-esque ριφ και μια groovy μπασογραμμή, που τελικά καταλήγουν σε ένα δυνατό ρεφρέν όπου τα riff των Iron Maiden συναντούν τα leads των Thrice.  Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, εξερευνά την έντονη σεξουαλική σύνδεση όταν εκείνη αντιτίθεται με τη συνειδητοποίηση του ότι κάποιος που αγαπάς είναι εντελώς λάθος για σένα. Η αναγνώριση μιας όμορφης απειλής, μια κηλίδα του θεϊκού στο φάσμα της καταστροφής.

 

Email Image

Οι AllensHand αποτελούνται από τον Eggstein (κιθαρίστα και ιερόσυλο αγγελιοφόρο της χάρης Του), τον Hennis (φωνητικά), τον Nugget (μπάσο) και τον Larry (drums). Η παραγωγή του Thermochemistry  έγινε από τον Δημήτρη Ράδη (we  own  the  sky), mastered  από Joe  LaPorta στα Sterling  Studios, σκηνοθεσία από τον Ιωάννη Κολιόπουλο.

 

Οι AllensHand  μας εντάσσουν σκωπτικά και με αργούς ρυθμούς στην κοινωνία τους. Οι συστάσεις έγιναν με το Rise Of The Chicken King, ακολουθούμενο από τον ξεσηκωτικό ύμνο τους Re-Pack Your Bags, ακολουθούμενο από το Figurine το οποίο μας βύθισε ακόμη περισσότερο στην άβυσσο. Το Thermochemistry  από την άλλη μεριά, αγκαλιάζει το επικίνδυνο, αλλά ελκυστικό. Πυροδοτεί την ένταση της συνειδητοποίησης ότι κάποιος με τον οποίο είσαι εθισμένος είναι μια δηλητηριώδης επιρροή.

 

Δεν είναι η θέληση που οδηγεί τον σκοπό, αλλά οι δυνάμεις που το πράττουν.

 

Το Thermochemistry  κυκλοφορεί ήδη και

συνοδεύεται από ένα νέο συναρπαστικό video!