Νέο Single & Video: Allen's Hand - Piña Colada

2022-06-14 18:07

Allen’s Hand - New Track: Piña Colada

(AlternativeRockBallad)

 

FFO: Ed Sheeran, Taylor Swift, Bon Iver, Normandie

 

 

Οι AllensHand, θεσπίζοντας τον τίτλο τους ως το υπέρτατο cult  boyband, επιστρέφουν με την ολοκαίνουργια καλοκαιρινή τους μπαλάντα με τίτλο PiñColada!

 

Το Piña  Colada, αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό ύμνο και απευθύνεται σε όλες τις ευγενικές ψυχές αυτού του κόσμου. Μία συναρπαστική, συναισθηματική μπαλάντα η οποία εμποτίζει τις αρμονίες με ζεστασιά και ευαισθησία, συνοδευόμενη από ένα γλυκό  βίντεο, για να γίνει το απόλυτο soundtrack μίας ρομαντικής ιστορίας.

 

Email Image

Ερωτευτείτε την υπέροχη @nefelimeg υπό τους ήχους μίας δροσιστικής PiñaColada! Η ενθουσιωδης μέθη πάνω σε 4 ρόδες που κυλούν μεταφέροντας τους ήρωές μας προς κάποιο άγνωστο, αλλά ένδοξο μέλλον. Μέχρι που όλα καταρρέουν και η μνήμη παραμένει κολλημένη στην περίοδο που διαδέχεται αυτήν τη βόλτα.

 

Email Image

Οι AllensHand αποτελούνται από τον Eggstein (κιθαρίστα και ιερόσυλο αγγελιοφόρο της χάρης Του), τον Hennis (φωνητικά), τον Nugget (μπάσο) και τον Larry (drums). PiñaColada: mastered από τον Αποστόλη Σιώπη, mixed από MitsoDeChicko, σκηνοθεσία από Rocketfilm, πρωταγωνιστεί η NefeliMeg, Dop από RomnickPalo, ArtDirectorZetaMobarak.

 

 

Οι AllensHandμας εντάσσουν σκωπτικά και με αργούς ρυθμούς στην κοινωνία τους. Οι συστάσεις έγιναν με το RiseOfTheChickenKing, ακολουθούμενο από τον ξεσηκωτικό ύμνο τους Re-PackYourBagsκαι το Figurineτο οποίο μας βύθισε ακόμη περισσότερο στην άβυσσο. Το Thermochemistryαπό την άλλη μεριά, αγκάλιασε το επικίνδυνο, αλλά ελκυστικό ενώ η νέα καλοκαιρινή μπαλάντα τους PinaColada, μας μεταφέρει σε κάποιο δροσιστικό και ένδοξο μέλλον.

 

Ο πόνος της επίμονης επιθυμίας και η απουσία της ανταπόκρισης.

PiñaColada.

 

 

Το PinaColadaκυκλοφορεί ήδη και συνοδεύεται από ένα νέο συναρπαστικό video!