Νέο single από τον Λευτέρη Σαμψών

2019-03-22 13:04

https://apis.mail.yahoo.com/ws/v3/mailboxes/@.id==VjN-gJ8c76tBf-AMpj58hh7MhOzY2i3O-3jvJjv-Hxi773Q5l0HOqrkxgbb4uxCIv2OTiKdxg-mXPd1vodbO6ABDUQ/messages/@.id==AH45KeN1SVSFXJNvtQ32OEjtr_M/content/parts/@.id==1.2/thumbnail?appId=YahooMailBasic&downloadWhenThumbnailFails=true&pid=1.2

Μετά την επιτυχημένη διασκευή στο τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου “Άστρο του πρωινού”, ο Λευτέρης Σαμψών εγκαινιάζει τo 2019 με το νέο του singleBlack Blaze” απο το μουσικο-εικαστικό project “Αntigravity Βoots Το “Black Blaze” είναι ένα κορίτσι που έχει φωνή, δύναμη, ταλέντο, θάρρος, αλλά όχι τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άντρα. Έχει φτερά, αλλά όχι ουρανό για να πετάξει. Μόνο «ταβάνι», από την κοινωνία, αλλά πρωτίστως, από την ίδια της την οικογένεια. Ίσως να την έχεις δει τυχαία στο δρόμο ή να την έχεις συναντήσει σε κάποιον καθρέφτη.

 

Neo-soul ήχοι, έγχορδα και ηλεκτρονικά στοιχεία, συνοδεύουν την ερμηνεία του Λευτέρη Σαμψών και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που υποστηρίζει απόλυτα την αφήγηση των στίχων και των συναισθηματικών εξάρσεων του τραγουδιού. Το “Black Blaze” κυκλοφόρησε την «Ημέρα της Γυναίκας» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, αλλά και στο YouΤube, με ένα video με… «λίγο παραπάνω ουρανό».

 

Μπορείτε να το δείτε το εκπληκτικό video clip εδώ:

https://youtu.be/n5ZQP-9Yobg

 

 

Ποιος είναι ο Λευτέρης Σαμψών;

https://www.mixgrill.gr/img79620_0680749954f379e9b6d4559b178b204a.jpg

Ο Λευτέρης Σαμψών είναι εκφωνητής, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Τη φωνή του, την έχουμε ακούσει σε πολυάριθμα διαφημιστικά spots, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως ραδιοφωνικός παραγωγός, σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας. Γράφει μουσική για τη διαφήμιση, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ κ.λπ. Με το “Αntigravity Βoots”, αναδεικνύει για πρώτη φορά, τι σημαίνει για τον ίδιο, μουσική.

O Λευτέρης Σαμψών γράφει τη μουσική, τους στίχους και ερμηνεύει -όχι απαραίτητα σε όλα τα κομμάτια- ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή των τραγουδιών.

 

Λίγα λόγια για το Αntigravity Βoots

ΤoΑntigravity Βoots” είναι ένα μουσικο-εικαστικό project, που «μεταφέρει» την ιστορία του κάθε τραγουδιού του, μέσα από διαφορετικές κινηματογραφικές τεχνικές. Είναι δηλαδή ένας συνδυασμός μουσικής και κινηματογράφου, νότας και πλάνου, ήχου και εικόνας. Το ένα, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Μέ αυτόν τον τρόπο η αισθητική του Αntigravity Βoots , έρχεται να δώσει φτερά στα πόδια σου και να επικοινωνήσεις την αλήθεια σου στον κόσμο. Έρχεται να πραγματοποιήσει αυτό που, επί της ουσίας, τιτλοφορεί.

 

Ακριβώς απέναντι από τις καταστάσεις που μας κρατούν καθηλωμένους στο έδαφος και πολλές φορές μας «γονατίζουν», βρίσκονται άλλες τόσες, που μας κάνουν να πετάμε. Το “Αntigravity Βoots” βρίσκεται κάπου εκεί ανάμεσα. Είναι η αιώρηση. Είναι η ισορροπία ανάμεσα στον ουρανό και τη Γη. Εκεί όπου μπορείς να νιώσεις ελεύθερος να πετάξεις, αλλά όχι τόσο ψηλά ώστε να μην μπορείς να πατήσεις και πάλι τα πόδια σου στο έδαφος. Πρόκειται να κυκλοφορήσει ως EP, ψηφιακά αλλά και σε περιορισμένα αντίτυπα βινυλίου έως του 2019. Δεν αποκλείεται όμως, όσο ολοκληρώνονται τα κομμάτια που το απαρτίζουν, να κυκλοφορούν μεμονωμένα σε μορφή single όπως το Black Blaze. Πρόκειται περί ανεξάρτητης παραγωγής, χρηματοδοτούμενη αποκλειστικά από τον καλλιτέχνη.

 

Μάθετε περισσότερα για το Αntigravity Βoots

https://www.facebook.com/lefterissamsonantigravityboots/

https://www.youtube.com/c/LefterisSamsonofficial

https://www.instagram.com/lefterissamson/