Νέο Κομμάτι & Visualiser : Low Treble - Two Bullet Johnny

2021-11-22 17:27

Email Image

Email Image

Low Treble – Two Bullet Johnny 

(Alternative rock with funk & pop elements)

 

FFO: Arctic Monkeys, RHCP, Jane's Addiction, The Libertines

 

Σε συνέχεια του εντυπωσιακού ντεμπούτου τους "Dr. Treble", το πιο συναρπαστικό νέο rock συγκρότημα της Ελλάδας είναι έτοιμο να μοιραστεί με όλους, την πρώτη παράγραφο της ολοκαίνουργιας ιστορίας τους!

Το "Two Bullet Johnny" είναι κομμάτι που περιλαμβάνεται στο δεύτερο EP τους, το οποίο φέρει τον τίτλο του επόμενου χαρακτήρα του παραμυθιού που έχουν δημιουργήσει "MrLow".  Περιλαμβάνει μία παράτολμη και στροβιλίζουσα συγχώνευση της rock, funkpop, αποδεικνύοντας ότι οι Low Treble έχουν ένα δικό τους προσωπικό χαρακτήρα, καθώς καταφέρνουν να φέρνουν το εναλλακτικό ροκ, σε απόλυτη αρμονία με πιασάρικα funk, punk & pop στοιχεία.

 

Ο χαρακτήρας που περιγράφεται στο "Two Bullet Johnny" είναι ένας φρικτός εγκληματίας, ένας γκάνκστερ, ένας απειλητικός κακοποιός που σκορπίζει τη φρίκη στο πέρασμά του! Οι Low Treble θέλουν να δοξάσουν αυτόν τον μύθο, τραγουδώντας τον από τα βάθη των πνευμόνων τους και να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος! Όπως λένε και οι ίδιοι «Θα μας άρεσε πολύ αν το τραγούδι μας σας ενέπνεε να αποτελέσετε μέρος αυτού του χαμού!!!»

 

Email Image

Οι Low Treble  αποτελούνται  από  τους Adis (vocals), Azas (guitar), Laskos (bass) and Pol (drums). Η  παραγωγή  του κομματιού  έγινε από  τον Alex Archodis, το mixing από τους Alex Archdodis & Themistoklis Dimitrakopoulos & το mastering από τον Alex Psaroudakis, κρουστά από τον Alex Archodis, synth  από  τον Sakis Azas, οι  ηχογραφήσεις για  drums & bass έγιναν  στο Otse Music Studio με τον Nik Logiotatidis.

 

 

Το "Two Bullet Johnny"  είναι το επόμενο βήμα της νέας περιπέτειας των Low Treble, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία ενός δεύτερου EP με τον τίτλο "Mr. Low λίγο πριν το τέλος της χρονιάς.

 

Οι Low Treble  είναι ένα οπτικοακουστικό project, που αφηγείται σουρεαλιστικές ιστορίες μέσω της μουσικής, των amination και των κόμικς, όπου σκοτεινές ιστορίες δυαδικότητας και προδοσίας, δημιουργούνται ανάμεσα στο μπάσο και τις αστραφτερές κιθάρες, δημιουργώντας έναν ήχο τόσο προκλητικό όσο και αποπροσανατολιστικό. Η τετράδα από τη Θεσσαλονίκη κατηφορίζει για πρώτη φορά στην Πρωτεύουσα για ένα μοναδικό Live στη σκηνή του Crow Live Stage στις 11 Δεκεμβρίου και το μόνο που έχουν, είναι μία ανυπομονησία να μας δείξουν πόση τρέλα κουβαλούν στα κεφάλια τους!

 

Event Link: The Triple Release Live Party!

 

Νομίζεις ότι ξέρεις πόσο βαθιά πηγαίνει η τρέλα; Όχι, ούτε αυτοί...

 

Highlights

Το ντεμπούτο των Low Treble έχει φιλοξενηθεί σε μέσα όπως το Noisey  και έχει υποστηριχτεί από τα  My Amp Music,  Rock  At  Night, μεταξύ άλλων. Έχουν παίξει πολλά gigs στη χώρα, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολύ μεγάλα acts όπως είναι οι  Puta Volcano και οι  PlanetofZeus.

 

 

Ακολουθείστε τους Low Treble:

                                                     Social Media & Streaming Links