Νέο Δ.Σ. στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης

2017-10-16 08:32

Μετά την παραίτηση των τεσσάρων (4) μελών της Διοίκησης του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης ο Δήμαρχος Πεντέλης και Επίτιμος Πρόεδρος του Κλιμακίου Δημήτρης Στεργίου Καψάλης με πρόσκλησή του προς όλους τους Εθελοντές, στήριξε το θεσμό ενόψει και της χειμερινής περιόδου. Η πρόσκλησή του αυτή είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση και περί τους εκατό (100) εθελοντές, δημότες και κατοίκους των Δ.Κ. Πεντέλης, Ν.Πεντέλης και Μελισσίων συνήλθαν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κλιμακίου.

Το νέο Δ.Σ. που εκλέχτηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 με ψήφους για κάθε έναν από τα μέλη του όπως φαίνεται παρακάτω, θα συνέλθει σύντομα για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου:

Τακτικά μέλη:

Στεργίου Καψάλη Βασιλική 59 ψήφοι

Χάλκος Δημήτριος 34 ψήφοι

Κωνσταντάκης Κώστας 30 ψήφοι

Σταυράκη Μάρθα 29 ψήφοι

Γκίκας Πέτρος 27 ψήφοι

Αλαϊάδη Λυδία 24 ψήφοι

Γκολετσόπουλος Χρήστος 23 ψήφοι

Αναπληρωματικά μέλη:

 

Μαργαρίτης Κωνσταντίνος 24 ψήφοι

Λεμπετσόγλου Σταύρος 18 ψήφοι

Μελιάδου Χριστίνα 13 ψήφοι

Μη εκλεγής:

Τσίγκος Ιωάννης 12 ψήφοι

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών το νεοεκλεγέν μέλος Μαργαρίτης Κωνσταντίνος παραιτήθηκε προκειμένου να εκλεγεί στο νέο Δ.Σ. το πρώτο αναπληρωματικό μέλος Γκολετσόπουλος Χρήστος.

Για την εξελεγκτική επιτροπή:

Τακτικά μέλη:

Μπάμπου Χρυσούλα 47 ψήφοι

Ρουμελιωτάκης Μιχαήλ 24 ψήφοι

Σπαντιδέας Παύλος 24 ψήφοι

Αναπληρωματικά μέλη:

Σάλαρη Ελευθερία 21 ψήφοι

Παγώνης Άλκης 21 ψήφοι

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα αποχωρήσαντα και παραμένοντα μέλη του παλιού Δ.Σ. του Κλιμακίου για την προσφορά τους στον Εθελοντισμό. Ευχαρίστησε για την αθρόα συμμετοχή των δημοτών στη σημερινή διαδικασία. Συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη του νέου Δ.Σ. Επιφυλάχθηκε να δώσει οδηγίες και κατευθύνσεις στο νέο Προεδρείο του Δ.Σ. του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης μετά τις αρχαιρεσίες διαμόρφωσής του.