ΝΕΟ ALBUM: The Black Tabasco Project_Bite The Pepper

2021-12-15 15:29

Email Image

The Black Tabasco Project - Bite The Pepper

(Indie Rock)

 

FFO: The Black Keys, Artic Monkeys, The Heavy, Welshly Arms, White Stripes,

The Hives

 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 2021, οι The Black Tabasco Project μας παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους με τίτλο Bite The Pepper, το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου 2021!

Το Bite The Pepper περιλαμβάνει 8 κομμάτια που κινούνται εξ’ ολοκλήρου σε rock μονοπάτια, από classic, garage, alternative & indie, μέχρι blues & pop. Η επιλογή του τίτλου μαρτυρά μία playful  και sexy διάθεση η οποία αντιπροσωπεύει τους ίδιους, τη μουσική τους, αλλά και ολόκληρη την αισθητική του album τους. Πρόκειται για έναν καμβά που ισορροπεί μεταξύ δυναμισμού, ατμοσφαιρικότητας, δυνατών grooves, χαρακτηριστικών μελωδιών και παραμορφωμένου κιθαριστικού ήχου  που άλλοτε καθηλώνουν και άλλοτε παρακινούν σε χορό!

 

Το Bite The Pepper γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη των The Black Tabasco Project να δημιουργήσουν μουσική που να παρακινεί πρωτίστως τους ίδιους, αλλά και όσους αντέχουν να ταυτιστούν μαζί τους! Τα κομμάτια του album επιλέχθηκαν με βάση τον συναισθηματικό τους απόηχο, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά και δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο concept, αλλά το καθένα πραγματεύεται και κάτι διαφορετικό. Από τη ματαιοδοξία και την απληστία, στο heat  of the  moment, την απώλεια, την περιπλάνηση και  όλα αυτά δεμένα μέσα από μουσικές που εκπλήσσουν .

Email Image

Οι The Black Tabasco Project, είναι ένα τετραμελές rock συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2018. Αποτελείται από τους  Jorge jr. Cangrejo (κιθάρα, φωνή), Κώστα Παπαδάκη (τύμπανα), Βαγγέλη Εμμανουήλ (κιθάρες) και Κώστα Κοντονίκα (μπάσο).

Στίχοι, μουσική, σύνθεση, co-production: Jorge jr. Cangrejo.

Production, mixing, recording engineer, piano, organ, electric piano, synths: Mad Lad (Yannis Markopouliotis).

Mastering Engineer: George Priniotakis (Artracks Recording Studio).

Artwork & Animation (album cover, animated logo, animated video clip για το κομμάτι Not a doubt): Jenny Lamda (Τζένη Λάζαρη).

Οι The Black Tabasco Project μας παρασύρουν πότε σε σκοτεινά υγρά υπόγεια και πότε σε φωτεινά τοπία, πάντα όμως δημιουργώντας δίνες και αναμνήσεις.

 

Το Bite The Pepper κυκλοφορεί ήδη! Ακούστε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

 

Ακολουθείστε τους The Black Tabasco Project:

 

Social Media & Streaming Links

 

Press Enquiries: press@onewomancompany.gr