Νέο Album: Church Of the Sea (Doom) - Odalisque

2022-04-11 19:22

Email Image

 

Church Of The Sea 

 

New Album: Odalisque (LP)

 

(Doom)

 

Release Date: 8 Απριλίου, 2022

 

FFO: Chelsea Wolfe, Anna von Hausswolff, King Woman, Emma Ruth Rundle  

 

Τρία  χρόνια  μετά την  κυκλοφορία  του ΕΡ Anywhere but Desert,οι Αθηναίοι doom-gazers Church of the Sea επιστρέφουν με το πρώτο τους full length album Odalisque!

 

Το Odalisque  που μας συστήθηκε πριν λίγες εβδομάδες με το ομότιτλο κομμάτι του album, αποτελεί την εξέλιξη των Church  of  the Sea. Σκοτεινό electronic rock, συνδυάζει την ατμόσφαιρα του shoegaze με το βάρος του doom. Μουσική με ονειρική διάθεση, που αποτυπώνεται στα αιθέρια φωνητικά, αλλά και στους παραμορφωμένους ήχους της κιθάρας και των synths. Beats τα οποία συνεισφέρουν στο χτίσιμο της ατμόσφαιρας, πέρα από τον απλό προσδιορισμό του ρυθμού, εισάγοντας ανορθόδοξους sampled ήχους, όπως σπασμένες χορδές πιάνου ή το δοξάρι ενός βιολιού επάνω σε ένα κύμβαλο.

 

«Odalisque» είναι η ωδή στην ανεκπλήρωτη επιθυμία, τις λάθος επιλογές και την επίγνωση πως αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα επαναλαμβάναμε ακριβώς τα ίδια λάθη και θα συμμετείχαμε ξανά και ξανά σε αυτόν τον σαδιστικό χορό µε απόλυτη συνείδηση.

 

Email Image

Οι ChurchOfTheSea, καταφέρνουν να συνδυάσουν το doom με σκοτεινούς ηλεκτρονικούς ήχους, παραμορφωμένα beats και δυνατά ατμοσφαιρικά φωνητικά. Δημιουργήθηκαν το 2017 και αποτελούνται από την Ειρήνη (φωνητικά), τον Βαγγέλη (κιθάρες) και τον Αλέξανδρο (Synths & Samples). Η ηχογράφηση έγινε στα Suono  Studios σε παραγωγή Αλέξη Μπόλπαση και Church  of  the Sea. Η μίξη έγινε απο τον Αλέξη Μπόλπαση και το mastering από τον Νick Townsend στα Infrasonic Mastering (Alice In Chains, Garbage, LA Witch, The Black Angels). Φωτογραφία εξωφύλλου Δαναη Σίμου, cover design και artwork George Gkousetis for Semitone Labs.

 

 

 

 

 

Το Odalisque, κυκλοφορεί από τις 8 Απριλίου σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.