Νέο 3 Track Digital EP «Λίγο Φως» από τον Γιώργο Χαλικιόπουλο

2018-09-11 17:42

https://melodikos.gr/wp-content/uploads/2018/09/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg

Ο Γιώργος Χαλικιόπουλος με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές του από την ενασχόλησή του με τη μουσική, έχοντας διαγράψει ήδη μια σημαντική πορεία στα δρώμενα της χώρας, με αρκετές πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες που κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και τραγουδώντας στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών αλλά και στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές, Bar – Clubs της Αθήνας και της περιφέρειας, επιστρέφει σήμερα μέσα από την InSideOut Music Web Promot ion με το νέο του 3 Track Digital EP «Λίγο Φως» σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του ιδίου, θέλοντας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να κάνει αυτό που αγαπάει χαρίζοντάς μας καλά τραγούδια.

Ακούστε το εδώ: 
https://www.youtube.com/watch? v=s1UDaNzKvcc

 

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χαλικιόπουλο

Ο Γιώργος Χαλικιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κέρκυρα όσο και από την Χίο. Από πολύ νωρίς τον τράβηξε η μουσική και σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας με το Νότη Μαυρουδή ακολουθώντας και τις ανάλογες θεωρητικές σπουδές. Στην εφηβεία του ξεκίνησε να γραφεί και να τραγουδάει   τα πρώτα του τραγούδια και να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας με τη Φιλίτσα Κωνσταντινίδου. Αναπόφευκτα άρχισε και η επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική. Μπορεί να τον έχετε δει να τραγουδάει σε διάφορους χώρους, από μουσικές σκηνές και μπουάτ μέχρι μεγάλες πίστες, και θέατρα έχοντας κάνει πολλές συνεργασίες με αρκετούς επωνύμους.

Το 2008 ήταν ο νικητής του πανελλήνιου μουσικού διαγωνισμού που διοργάνωσε η HP με το τραγούδι του ‘Θα γυρίσει ο Τροχός’. Το δισκογραφικό του ντεμπούτο το έκανε με τους IsNoGood στους οποίους ήταν ο βασικός δημιουργός και ερμηνευτής. ‘Θα γυρίσει ο Τροχός’, ‘Ο Γιος του Ανέμου’, 'Έχω ανάγκη να πιστέψω', 'Όλα θα τ’ αλλάξω', ‘Κοίτα μπροστά’ ήταν από τα τραγούδια που ξεχώρισαν. Συμμετείχε σε αρκετές συλλογές τραγουδιών μεταξύ των οποίων «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη’ με τη διασκευή του τραγουδιού ‘Μαργαρίτα Μαργαρώ’ !

 Το 2017 με το τραγούδι του ‘Να Γελάς’ εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τους IsNoGood!

 Επανέρχεται φέτος με το 3 TrackDigitalEP ‘Λίγο Φως’ το οποίο εκτός από το ομώνυμο τραγούδι περιλαμβάνει ακόμα τα ‘Πάρτυ την Τετάρτη’ και ‘ Γιατί Μόνο Εσένα’ που κυκλοφορούν από την InSideOut Music Web Promotion.

Social Media Links:

https://www.facebook.com/Giorg osChalikiopoulosOfficial/

https://www.facebook.com/halik io

https://www.instagram.com/geor gehalikio/