Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Στάθης Παννάς-Πείσμα

2018-09-11 17:23

https://1.bp.blogspot.com/-XCCuKDZg404/W4q6SadFyPI/AAAAAAAAST0/NpIZ9bGDTusZnw8a8CCX6w9ijBkMoHYcwCLcBGAs/s1600/cover%2B1.jpg

Ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης,ο Στάθης Παννάς μας συστήνεται και μας καλεί να τον ακολουθήσουμε. Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο ‘’Πείσμα’’και πρόκειται για μια δυναμική,επίκαιρη,και μελωδική μπαλάντα με πολύ συναίσθημα. Με εκρηκτική διάθεση, έρχεται να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια γνώριμα! Αυτά που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής !

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή  επιστρέφει  πιο  δυναμικός  και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του, με ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Μελωδικός  και συγχρόνως  ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος  να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής  με φανατικούς ακροατές και  φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .

Στίχοι:Σταύρος Παπαδόπουλος- Μουσική:Ερμηνεία: Στάθης Παννάς

Ενορχήστρωση:Παραγωγή:Φώτης Ζανελάρης

 

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

https://www.youtube.com/watch?v=E0AyQt-Jmbc&feature=youtu.be