Ναταλία Κεϊσίδη:Ετοιμάζει συνεργασία-έκπληξη με τον Ζeraw!

2022-01-28 16:29

Ένα τραγούδι,το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, έχει στα... σκαριά η Ναταλία Κεϊσίδη. 

 

Η γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία με ένα τραγούδι-έκπληξη, που θα έχει την υπογραφή του The Athenian. 

 

Το νέο της single θα έχει τίτλο «Σου το χρεώνω» και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι σε παραγωγή του Barrice, ενώ γράφτηκε στο studio final sound. 

 

Στο νέο τραγούδι της δημοφιλούς performer συμμετέχει ο γνωστός ράπερ Zeraw, σε μία συνεργασία που προκαλεί αίσθηση. 

 

Το τραγούδι «Σου το χρεώνω» θα συνοδεύεται από ένα video-clip-υπερπαραγωγή, σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, ενώ τους επόμενους μήνες θα υπάρξει και η ρώσικη version του τραγουδιού, στο οποίο η Ναταλία θα κάνει ντουέτο με τον πολύ γνωστό Ρώσο η καλλιτέχνη TIMBIGFAMILY, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Zeraw. 

 

Το νέο τραγούδι της Ναταλίας Κεϊσίδη θα  κυκλοφορήσει από την Heaven. 

 

Λίγα λόγια για τη Ναταλία Κεϊσίδη 

 

Η Ναταλία Κεϊσίδη είναι Ελληνίδα ποντιακής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τασκένδη της Ρωσίας. 

 

Ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ έχει διακριθεί και ως ηθοποιός, παράλληλα με την ενασχόλησή της με το τραγούδι. Η κόρη της, Νικόλ βαδίζει στα χνάρια της, καθώς είναι μοντέλο. 

 

Η πρώτη της συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον Μark Αngelo με το κομμάτι «without your love» το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα μπήκε στα top 100 hits της Ρωσίας. 

 

Έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πίστες της Ελλάδας και της Κύπρου, μετρώντας συνεργασίες με τους Onirama, Γιώργο Τσαλίκη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ έχει συμμετάσχει στη συναυλία της καταξιωμένης Ρωσίδας ερμηνεύτριας, Βέρα Μπρέζνιεβα.