Μουσική Εκδήλωση ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης για την Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

2016-06-29 17:13

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Πεντέλης πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιουνίου στον κήπο του,  μουσική εκδήλωση με σκοπό να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α κ. Άγγελο Παλαιοδήμο ο οποίος προλόγισε την Υπεύθυνη της Δομής Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης, κ Αγνή Ζώη.

Στη συνέχεια η κ. Αγνή Ζώη ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και φίλους για την παρουσία τους σε μια τόσο ευαίσθητη ανθρωπιστική εκδήλωση και τόνισε ότι “ο εθελοντής αιμοδότης είναι ο άνθρωπος της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης και η εθελοντική αιμοδοσία η κορυφαία εκδήλωση εθελοντισμού και πολιτισμού”.

Το μήνυμα που δόθηκε σε όλους είναι:

Μοιράζομαι την ζωή.

Το αίμα μας ενώνει όλους.

Ένας εθελοντής αιμοδότης σε κάθε σπίτι.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με μεγάλη επιτυχία η χορωδία ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ του Β ΚΑΠΗ Μελισσίων, με μαέστρο την κ. Μαργαρίτα Κοκκινάκη.

Τέλος δόθηκαν  τιμητικές πλακέτες στην μαέστρο και στους εθελοντές της Δομής Αιμοδοσίας.

Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ, τον οποίο προσέφεραν οι χορηγοί,  Supermarket  Σκλαβενίτης, ο φούρνος Παλαιοδήμος,  το Ζαχαροπλαστείο Ντάλια, η κουζίνα της κ. Χρυσάνθης και το μέλος της χορωδίας κ. Ελένη Ρόδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η θεματική Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α κ. Άγγελος Παλαιοδήμος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Λευτέρης Κιτσούλης,  Καίτη Μασμανίδου και Βιλιώτης Ηλίας, ο Διευθυντής του Λυκείου Μελισσίων κ. Γιάννης Μαρκότσης, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Κική Μπάρα,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Νίκος Καμπέρης και ο πρόεδρος του Σύνδεσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «ΝΕΑ ΡΟΔΩΝΗ» κ. Χρήστος Κάζος και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το χώρο.

  

 

          O Πρόεδρος του Ο Κ Π Α                                                       Η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας

 

Άγγελος Παλαιοδήμος                                                                     Αγνή Ζώη