Μηνάς Καστέλλος-Πέρασε έξω, νέο single από την Dusty Records

2017-07-18 14:31

Ο Μηνάς Καστέλλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο όμορφο νησί της Ρόδου! Από την παιδική του ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική λόγω φυσικά και της οικογένειας του που δραστηριοποιόντουσαν και αυτοί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από το 2004 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά σε διάφορους χώρους της Ρόδου όπως: Ποσειδώνιο, Ρόδον Live, Arena Music Theatre, Astra Live, Fix Live και αργότερα σε διάφορα άλλα νυχτερινά μαγαζιά ανά την Ελλάδα.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως: Στέλιος Διονυσίου, Λένα Παπαδοπούλου, Σάκης Αρσενίου, Κώστας Δόξας, Χρήστος Μενιδιάτης, Χάρης Κωστόπουλος, Σάγια, Γιάννης Κρητικός, Φανή Δρακοπούλου, Βασιλική Νταντά, Γιώργος Γιαννιάς, Νίκος Ζωιδάκης κα.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά με τίτλο “Έπαιξες και Έχασες” σε στίχους, μουσική John&Pippo και ενορχήστρωση Γιαννη Φρασέρη, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε την δεύτερη προσωπική δουλειά του με τίτλο “Ότι Γίνει Ας Γίνει” σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Φαίης Κωνσταντινίδου. 2017 και ο Μηνάς Καστέλλος υπογράφει με την Dusty Records, την νέα του δισκογραφική στέγη, από όπου πρόκειται να κυκλοφορήσει τα νέα του τραγούδια!!!

Δύο κορυφαίοι δημιουργοί, Γιάννης Φρασέρης και Γρηγόρης Βαξαβανέλης υπογράφουν ένα πολύ δυνατό και ρυθμικό τραγούδι και ο ταλαντούχος Μηνάς Καστέλλος ερμηνεύει....... "ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ" !!!

Καλή ακρόαση.


Μηνάς Καστέλλος - Πέρασε Έξω
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης
Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Παραγωγή - Ενορχήστρωση: Γιάννης Φρασέρη

Δείτε το video εδώ: https://bit.ly/KastellosPeraseEkso_YouTube