«Μιλάς Ψηφιακά» - Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βριλησσίων με εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων εξυπηρέτησης του πολίτη και αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του

2021-11-22 17:52

Η νέα δράση του Δήμου Βριλησσίων με τίτλο «Μιλάς Ψηφιακά» αποτελεί μια άμεση απάντηση του Δήμου στις προκλήσεις του μεγάλου ψηφιακού άλματος που επιχειρεί η χώρα. Σκοπός της δράσης είναι να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού και να βοηθήσουμε όσους νιώθουν ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη ραγδαία εξέλιξη του διαδικτύου.

Σε αυτή τη σημαντική εξέλιξη δεσμευόμαστε ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω. Στο τέταρτο τεύχος του «Μιλάς Ψηφιακά» η παρέα των Dino και DJ μας μαθαίνουν πράγματα που αφορούν το e-mail. Επίσης θα μάθετε για το διάσημο σύμβολο @, τί πρέπει να προσέχετε όσον αφορά τα e-mails και τι σημαίνει τελικά αυτός ο «λογαριασμός χρήστη».

Όπως κάθε φορά, το «Μιλάς Ψηφιακά» θα μοιραστεί στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας και σε όλες τις υπηρεσίες του και νομικά πρόσωπα του Δήμου, ώστε να το αποκτήσουν όλοι.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη δράση Μιλάς Ψηφιακά στην ιστοσελίδα Μιλάς Ψηφιακά (milas-psifiaka.gr), στο Facebook στη Σελίδα Smart Vrilissia   (https://www.facebook.com/102525525327356/) , όπου θα παρουσιάζονται όλες οι δράσεις του Δήμου μας που σκοπό έχουν να τον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης. Επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων (www.vrilissia.gr ) και στην κεντρική σελίδα του Δήμου Βριλησσίων στο Facebook (https://www.facebook.com/vrilissia.gr/).

Το «Μιλάς Ψηφιακά» γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία και την υιοθέτηση καλών πρακτικών στην αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βριλησσίων, του Δήμου Τρικκαίων και της Αναπτυξιακής Α.Ε του Δήμου Τρικκαίων " eTrikala Α.Ε".

Η σύμβαση έχει τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βριλησσίων με εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων εξυπηρέτησης του πολίτη και αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του» και σκοπεύουμε να συμβάλλουμε μέσω της συγκεκριμένης δράσης στη βελτίωση της «έξυπνης» ταυτότητας του Δήμου Βριλησσίων.

Μιλήστε ψηφιακά. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε!

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23, ΤΚ 152 35

t: +30 213 20 50 500, +30 213 20 50 597

f: +30 210 68 38 106