Μικρές Διαδρομές - Όσα δεν λένε οι λέξεις

2021-04-08 15:47

Οι Μικρές Διαδρομές έχουν την χαρά να παρουσιάζουν το επίσημο Lyric Video του νέου τους τραγουδιού με τίτλο “ Όσα δεν λένε οι λέξεις ” , το οποίο ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, έχει αγαπηθεί και συνοδευτεί από εξαιρετικές κριτικές από το ευρύτερο κοινό.
Το τραγούδι αποτελεί το πρώτο single release του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ψηφιακή μορφή , και φέρει τον τίτλο “ Ξέχασε με ”.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους στουντιακού άλμπουμ με τον τίτλο “ Όσο υπάρχουν όνειρα ” , οι Μικρές Διαδρομές επιστρέφουν στη δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ , το οποίο περιλαμβάνει 14 νέα τραγούδια και έχει συνθετικά και στιχουργικά επιμεληθεί εξ ολοκλήρου από τους δυο δημιουργούς του συγκροτήματος , Γιώργο Ψαρρά και Μπάμπη Γιαννόπουλο.
Μέσα από αυτά τα τραγούδια οι Μικρές Διαδρομές σας προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο ταξίδι συναισθημάτων , εικόνων και καθημερινών στιγμών, που θέλει να σε κάνει πρώτα να νιώσεις και να θυμηθείς, και μετά να αγαπήσεις και να ονειρευτείς…

 

Το γνώριμο μουσικό ύφος του συγκροτήματος παραμένει να κινείται ανάμεσα στη ελληνική Ποπ και Ροκ , ενώ το επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο των τραγουδιών είναι η ενορχήστρωση τους , την οποία υπογράφει ο εξαιρετικός Άκης Μουχλιανίτης σε συνεργασία με τις Μικρές Διαδρομές.
Οι ενορχηστρώσεις αυτές είναι ένα πάντρεμα του χθές και του σήμερα , ξαφνιάζουν ευχάριστα και σίγουρα είναι πρωτότυπες και έξω από τα συνηθισμένα!
Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτός ο δίσκος θα σας ταξιδέψει και θα σας δώσει αυτή την αίσθηση ελευθερίας και αγάπης με την οποία γράφτηκε .

Διεύθυνση Παραγωγής: Άκης Μουχλιανίτης και Μικρές Διαδρομές

Δείτε εδώ το video :   https://youtu.be/Xnt-uDlOvlw