Μικαέλα Δαρμάνη “Πολλές Φορές”, νέο Τραγούδι

2019-07-05 17:43

COVER.jpg

ΜΙΚΑΕΛΑ ΔΑΡΜΑΝΗ


“Πολλές Φορές”


Η Μικαέλα Δαρμάνη σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική σχολή «Ίασμος», ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια φωνητικής τοποθέτησης, θεωρίας και αρμονίας στο Πρότυπο Ωδείο 5/4 με καθηγητή τον Γιάννη Σκουλά.

Το τραγούδι ήταν αυτό που την κέρδισε τελικά και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά κάνοντας το ντεμπούτο της στο πλευρό του σολίστ Κώστα Παπαδόπουλου.

Ακολούθησαν συνεργασίες με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,  τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Δημήτρη Σταρόβα, την Ευρυδίκη, την Ελένη Πέτα, τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Βαρδή, τον Κώστα Παρίσση, κ.α.
Τον Ιανουάριο του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο «Αγαπώ να Θυμάμαι» με τα πιο αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών όπως οι Αττίκ, Γιαννίδης, Καλδάρας, Μουζάκης, Σακελλάριος, Σουγιούλ, Τραϊφόρος, Χατζιδάκις κ.ά.

Το νέο της τραγούδι σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Γαϊτάνη και ενορχήστρωση του Κώστα Παρίσση έχει τίτλο «Πολλές Φορές» και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την MLK.


Δείτε το Video ΕΔΩ


www.facebook.com/pg/MikaelaDarmani