Μετρονόμος // Νέο βιβλίο -CD // Κρυφό Παράθυρο // Kωνσταντίνος Τσελάς - Αλέξανδρος Στεφόπουλος

2022-05-18 17:59

Kωνσταντίνος Τσελάς - Αλέξανδρος Στεφόπουλος
Κρυφό Παράθυρο


ISBN: 9786185339760 | σελίδες: 20 | μέγεθος: 14x21 εκ. 

 
Το Κρυφό Παράθυρο είναι ένας κύκλος τραγουδιών, που προσπαθούν να κοιτάξουν από άλλο σημείο την σημερινή πραγματικότητα και λίγο βαθύτερα απ’ την επιφάνεια και το προφανές. Ο Κωνσταντίνος Τσελάς (μουσική) κι ο Αλέξανδρος Στεφόπουλος (κείμενα), συναντήθηκαν πριν αρκετά χρόνια διαδικτυακά κατ’ αρχήν και δια ζώσης στην συνέχεια και οι δημιουργικές τους αγωνίες συνομίλησαν και συμπορεύθηκαν, έτσι που η δημιουργία αυτού του κύκλου τραγουδιών έμοιαζε αναπόφευκτη. Ο Κωνσταντίνος Τσελάς ερμηνεύει επτά τραγούδια, ενώ συμμετέχουν με εξαιρετικές ερμηνείες ο Κώστας Παρίσσης και ο Θοδωρής Κοτονιάς
Το Κρυφό Παράθυρο ανοίγει και σας καλεί να κοιτάξετε με θάρρος και τόλμη στα ενδότερα. Κυκλοφορεί από της εκδόσεις Μετρονόμος.

 
Ακούστε εδώ το τραγούδι "Αλήθεια και συνήθεια"  
https://youtu.be/ayOmEm0Bzr4

 
 Βρείτε ολόκληρο το άλμπουμ στα ψηφιακά καταστήματα
και τις streaming υπηρεσίες:


Spotify: https://spoti.fi/34CpTkI
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3rNHnn4
Deezer: https://bit.ly/3rLe8Bg

Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Τσελάς
Mastering: Κώστας Παρίσσης, Studio Praxis
Φωτογραφία: Γιώργος Τζεβελεκάκης
Σχεδιασμός έκδοσης: Κωνσταντίνος Σταμάτης

***
O Αλέξανδρος Στεφόπουλος (στιχουργός- συγγραφέας) γεννήθηκε το 1960 στο Μεσολόγγι από γονείς αγρότες. Μεγάλωσε σ’ ένα χωράφι βλέποντας της μυγδαλιές ν’ αψηφούν τον Χειμώνα και της παπαρούνες να ερωτεύονται την Άνοιξη. Βιοπορίστηκε από πλήθος επαγγελμάτων, χειρωνακτικών και μη. Έχουν εκδοθεί: Αυγούστου Άτι (ποίηση, 1991, ανεξάρτητη έκδοση), Τα Κοτσύφια Φτάνουν Στην Πόλη ( νουβέλα,  εκδόσεις Διάφορος,2019). Το 1999 εισέρχεται ως στιχουργός στον χώρο της δισκογραφίας. Στίχους του μελοποίησαν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Ηρακλής Βαβάτσικας, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Άρης Καλογερόπουλος, ο Κώστας Παρρίσης κ.ά. και ερμήνευσαν ο Βασίλης Λέκκας, η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης,ο Κώστας Παρρίσης, η Μόρφω Τσαϊρέλη, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Κουρουπάκης κ.ά. Το Κρυφό Παράθυρο είναι η πρώτη του ολοκληρωμένη εργασία στον χώρο του τραγουδιού σε μουσική του Κωνσταντίνου Τσελά.  
***
Ο Κωνσταντίνος Τσελάς γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1978 στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Από μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη του και την κλήση του στις τέχνες. Σπούδασε την τέχνη της Αργυροχρυσοχοΐας, όπου και ως το κύριο επάγγελμά του, σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα στο κατάστημά του στη Μεγαλόπολη. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική ως αυτοδίδακτος μουσικός, συνθέτοντας κυρίως δικά του τραγούδια. Έχει συνεργαστεί με διάφορους στιχουργούς και έχει συμμετάσχει σε μουσικά φεστιβάλ παρουσιάζοντας τα τραγούδια του. Το Κρυφό Παράθυρο, που προέκυψε από τη συνεργασία του με τον στιχουργό Αλέξανδρο Στεφόπουλο, είναι η πρώτη του δισκογραφική εργασία.