Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων

2018-03-22 17:07

Το Σάββατο 17/03/2018 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός  Βριλησσίων διοργάνωσε τουρνουά ΜΙΝΙ VOLLEY στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων  2018.

Στο τουρνουά συμμετείχαν δημοτικά σχολεία των Δήμων Βριλησσίων, Χαλανδρίου και τα σωματεία Φ.Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, Γ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ και Ε.Ο ΣΠΑΤΩΝ με 60 ομάδες και 200 περίπου παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών.

Στόχος ήταν να έρθει σε επαφή με το άθλημα του Volley όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός παιδιών και μέσα από την άθληση να το αγαπήσουν. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πολλές ομάδες έπαιξαν περισσότερους αγώνες πέραν των προγραμματισμένων.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Ιωάννα Κυρίτση ευχαριστεί, πρωτίστως τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, τα δημοτικά σχολεία και τα σωματεία που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή του και συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά. Επίσης, ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, για να χαρούν και οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά τους τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.