Μεγάλη επιτυχία για το «Βριλήσσια Street Volley Kids Event» του Φ.Ο. Βριλησσίων

2017-04-04 17:24

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Βριλήσσια Street Volley Kids Event», το οποίο διοργανώθηκε από τον Φιλαθλητικό Όμιλο Φ.Ο.Β με την υποστήριξη του Δήμου Βριλησσίων, την Κυριακή 2 Απριλίου, στην οδό Αναλήψεως.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών, αθλητών και αθλητριών, καθώς και η προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά αλλά και παράλληλα ενημερώθηκε για τα καινοτόμα προγράμματα του Δήμου Βριλησσίων για την  ανακύκλωση: fisikolipasma.gr, followgreen.gr/vrilissia, Xαρτοφάγος.

Ο Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε: «Ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με την καλή ποιότητα ζωής, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει με την προστασία του περιβάλλοντος, που συμβάλλει στην καλή ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Σήμερα, εδώ, παντρέψαμε αυτά τα δύο και πιστεύω ότι στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα, για μια πόλη με βιώσιμη ανάπτυξη και με ενεργούς πολίτες. Η ανταπόκριση των πολιτών όλων των ηλικιών ήταν εντυπωσιακή και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία αυτού του στόχου μας».