Μεγάλη διάκριση για τον Βριλησσιώτη αθλητή Χάρη Τρωιάννο

2019-12-19 16:54

Ο Χάρης Τρωιάννος διαμένει μόνιμα στα Βριλήσσια όπου και υπήρξε μαθητής σε όλες τις βαθμίδες εκπάιδευσης και τώρα είναι φοιτητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Ο Χάρης Τρωιάννος κέρδισε Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άγριων Νερών στο C2 Ανδρών.

Ο Χάρης Τρωιάννος ( ο πρώτος που κωπηλατεί) και ο Χρήστος Τσακμάκης την ώρα του αγώνα

Το χάλκινο μετάλλιο στο τελικό του C2 Classic στον αγώνα 16 χιλιομέτρων άγριων νερών στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στην επαρχία Ιουνάν της Νότιας Κίνας κατέκτησαν οι Χρήστος Τσακμάκης και Χάρης Τρωιάννος το σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου 2019 .

Σε ένα απαιτητικό αγώνισμα, το οποίο μάλιστα δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα, οι δυο πρωταθλητές μας κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στον ποταμό Νουγιάνγκ όπου η παροχή νερού ξεπερνούσε τα 400 κυβικά μέτρα το δευτερόλεπτο τερμάτισαν στην 3η θέση σε 1 ώρα 30 λεπτά και 2 δεύτερα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κροάτες Όμπαντιτς-Τολιτς σε 1.03.50 και το ασημένιο οι Σλοβάκοι Σακαλα-Γκεβισλερ σε 1.03.53.

Το ελληνικό πλήρωμα που σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες έδειξε τις αρετές του στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και της τεχνικής κατάρτισης πλησίασε στο βάθρο και στο τελικό του C2 σπριντ που έγινε κοντά στην πόλη Λου Σούι για να πάρει τελικά την 4η θέση με χρόνο 70.83. Συνολικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας πήραν μέρος 100 αθλητές κι αθλήτριες από 20 χώρες.