Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ Βριλησσίων

2017-09-19 17:11

Με τη θεατρική παράσταση ‘Ποια Ελένη’ από τους μαθητές του 2ου Λυκείου  έπεσε η αυλαία του 28ου Φεστιβάλ Βριλησσίων τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Από τις 26 Μαΐου ως τις 19 Ιουλίου και από τις 30 Αυγούστου ως τις 18 Σεπτεμβρίου το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει 17 θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συναντήσεις χορωδιών, χορευτικά αφιερώματα και συναυλίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε ότι ‘ο πολιτισμός, είτε σε παγκόσμιο είτε σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο, μπορεί να μας οδηγήσει μακριά από προβλήματα, κρίσεις και διενέξεις. Και είναι στόχος αλλά και ευθύνη μας να στηρίξουμε κάθε έκφραση πολιτισμού με σεβασμό για το χθες με δημιουργική διάθεση για το σήμερα και με όραμα για το αύριο και τις επόμενες γενιές’.

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων είναι σταθερά παρών σε αυτή την προσπάθεια, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις πολιτιστικές ανάγκες όλων των ηλικιών ακόμα και των πιο απαιτητικών θεατών.

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σε αυτό το μουσικοθεατρικό ταξίδι  και μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο.

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com