Με ανατροπή ο Νεοπεντελικός 3-2 τον Ατταλο

2016-11-14 18:16

Με ανατροπή ο Νεοπεντελικός 3-2 τον Ατταλο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη
 

 

Σε ένα πολύ ανοιχτό ματς που πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, ο Νεοπεντελικός νίκησε 3-2 τον Ατταλο και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Οι παίχτες του Δημήτρη Αμπαριάν αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που για μία ακόμη φορά έπαιξε ανοιχτά και βοήθησε έτσι να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 25', αλλά η κεφαλιά του Κώτση σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο στο 40' όταν το σουτ του Χρυσανθακόπουλου απέκρουσε ο Πογιάννη και ο Καρβούνης με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν γρήγορα να ανατρέψουν την κατάσταση. Μόλις στο 46' ο Κολοβός με φανταστική μπαλιά βρήκε τον Σαγματόπουλο που έκανε το 1-1, ενώ στο 51' από εξαιρετική ασίστ του Κάππου ο Κώτσης έκανε το 2-1.Στο 55' ο Τσώνης σέντραρε και ο Γεωργατζέλης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, και στο 80' κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φέκας κάνοντας το 3-2 και δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά, χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Πογιάννη, Παρασκευόπουλος (46' Φιλιππής), Μπουλούκος, Στάππας, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Κώτσης, Μωρα'ί'της (46' Φιλιππής), Κάππος (58' Μαρουλίδης Ν.), Γεωργατζέλης, Σαγματόπουλος.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Γα'ι'τανίδης, Δούκας, Σκέμπι (74' Τομάρας), Παπα'ι'ωάννου, Συγγελάκης, Ράγιας (66' Σαββίδης), Σούλα, Καρβούνης, Βασιλόγιαννης (56' Αδαμόπουλος), Φέκας, Χρυσανθακόπουλος.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

Πηγή : www.topiko24.gr