Mathieu Cetta - Obsession (Vocal House)

2020-05-15 20:44

 Club Restricted Promo

Rising artist Mathieu Cetta returns for his newest anthemic, summer-vibes house single 'Obsession', released through Electric Friends. The electronic release is driven by a refreshing piano progression. The drop delivers infectious vocal chops and a speaker-rattling deep house bassline. To glue 'Obsession' together is the soothing and atmospheric vocal. 'Obsession' will mesmerize the listeners with its feel-good instrumentation.  Moreover, the single gives the audience a motivating feeling through the vocals and upbeat production. The catchy melodic elements with the vocal and driving bassline will get any listener grooving and in a good mood. With two weeks at #1 on Traxsource, 'Obsession will serve as the soundtrack to your summer.   

About Mathieu Cetta

Mathieu Cetta is a quickly rising music producer and DJ originating from the south of France. Delivering a unique, melodic, and uplifting style of house music, Mathieu Cetta is proving why he is the next name to take the music scene by storm. The French artist has performed in the Montpellier region, in Parisian clubs, and famous scenic venues such as Les Trois Vallees (ski resort). The emerging artist has had quite some success with his club bootlegs of some of the hits of the moment by artists like Jorja Smith, Camila Cabello, Tones and I, and Shawn Mendes. With many releases lined up for the rest of the year, Mathieu Cetta is an artist that will cement himself with his infectious, catchy, and soothing style.
 

 

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Mathieu Cetta επιστρέφει για το νεότερο μυθικό του, καλοκαιρινό single "Obsession", που κυκλοφόρησε μέσω των Electric Friends. Η ηλεκτρονική κυκλοφορία καθοδηγείται από μια αναζωογονητική εξέλιξη πιάνου. Προοσφέρει σαγηνευτικά φωνητικά και ένα βαθύ μπάσο. Το «Obsession» χαρακτηρίζεται από το χαλαρωτικό και ατμοσφαιρικό φωνητικό. Το «Obsession» θα γοητεύσει τους ακροατές με την καλή αίσθηση της οργάνωσης. Επιπλέον, το single δίνει στο κοινό ένα συναρπαστικό συναίσθημα μέσα από τα φωνητικά και την αισιόδοξη παραγωγή. Τα πιασάρικα μελωδικά στοιχεία με το φωνητικό και οδηγικό μπάσο θα κάνουν κάθε ακροατή να ακούει και να έχει καλή διάθεση. Με δύο εβδομάδες στο # 1 στο Traxsource, το «Obsession θα χρησιμεύσει ως το soundtrack του καλοκαιριού σας.

 

Σχετικά με τον Mathieu Cetta

 

Ο Mathieu Cetta είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος παραγωγός μουσικής και DJ που προέρχεται από τη νότια Γαλλία. Προσφέροντας ένα μοναδικό, μελωδικό και αναζωογονητικό στυλ οικιακής μουσικής, ο Mathieu Cetta αποδεικνύει γιατί είναι το επόμενο όνομα που παίρνει τη μουσική σκηνή από την καταιγίδα. Ο Γάλλος καλλιτέχνης έχει εμφανιστεί στην περιοχή του Μονπελιέ, σε παρισινές λέσχες και σε διάσημους γραφικούς χώρους, όπως το Les Trois Vallees (χιονοδρομικό κέντρο). Ο αναδυόμενος καλλιτέχνης είχε αρκετή επιτυχία με τα bootlegs του club με μερικές από τις επιτυχίες της στιγμής από καλλιτέχνες όπως η Jorja Smith, η Camila Cabello, οι Tones and I και ο Shawn Mendes. Με πολλές κυκλοφορίες που παρατάσσονται για το υπόλοιπο του έτους, ο Mathieu Cetta είναι καλλιτέχνης που θα εδραιωθεί με το πιασάρικο και χαλαρωτικό του στυλ.

 

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Mathieu Cetta επιστρέφει για το νεότερο μυθικό του, καλοκαιρινό vibes, single "Obsession", που κυκλοφόρησε μέσω των Electric Friends. Η ηλεκτρονική κυκλοφορία καθοδηγείται από μια αναζωογονητική εξέλιξη πιάνου. Η σταγόνα προσφέρει μολυσματικές φωνητικές μπριζόλες και ένα βαθύ μπάσο. Η κόλληση του «Obsession» μαζί είναι το χαλαρωτικό και ατμοσφαιρικό φωνητικό. Το «Obsession» θα γοητεύσει τους ακροατές με την καλή αίσθηση της οργάνωσης. Επιπλέον, το single δίνει στο κοινό ένα συναρπαστικό συναίσθημα μέσα από τα φωνητικά και την αισιόδοξη παραγωγή. Τα πιασάρικα μελωδικά στοιχεία με το φωνητικό και οδηγικό μπάσο θα κάνουν κάθε ακροατή να ακούει και να έχει καλή διάθεση. Με δύο εβδομάδες στο # 1 στο Traxsource, το «Obsession θα χρησιμεύσει ως το soundtrack του καλοκαιριού σας.
 
Σχετικά με τον Mathieu Cetta
 
Ο Mathieu Cetta είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος παραγωγός μουσικής και DJ που προέρχεται από τη νότια Γαλλία. Προσφέροντας ένα μοναδικό, μελωδικό και αναζωογονητικό στυλ οικιακής μουσικής, ο Mathieu Cetta αποδεικνύει γιατί είναι το επόμενο όνομα που παίρνει τη μουσική σκηνή από την καταιγίδα. Ο Γάλλος καλλιτέχνης έχει εμφανιστεί στην περιοχή του Μονπελιέ, σε παρισινές λέσχες και σε διάσημους γραφικούς χώρους, όπως το Les Trois Vallees (χιονοδρομικό κέντρο). Ο αναδυόμενος καλλιτέχνης είχε αρκετή επιτυχία με τα bootlegs του club από μερικές από τις επιτυχίες της στιγμής από καλλιτέχνες όπως η Jorja Smith, η Camila Cabello, οι Tones and I και ο Shawn Mendes. Με πολλές κυκλοφορίες που παρατάσσονται για το υπόλοιπο του έτους, ο Mathieu Cetta είναι καλλιτέχνης που θα εδραιωθεί με το μολυσματικό, πιασάρικο και χαλαρωτικό του στυλ.


Follow Mathieu Cetta