Μαργαρίτα Χιονίδη-Τέλεια, κυκλοφορεί από την Spicy

2019-04-09 19:05

https://musicpress.gr-wp-uploads.s3-eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2019/03/19153206/Margarita-Xionidi-Teleia.jpg

 

Η Μαργαρίτα Χιονίδη είναι εδώ και μας παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Τέλεια».

 

Μια ανεβαστική ρούμπα σε μουσική Γιάννη Φουστέρη και στίχους της ίδιας της Μαργαρίτας.

 

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Mike Marzz.

Δείτε εδώ το ξεσηκωτικό video clip!

 

«Δίπλα σου περνάω τέλεια

χωρίς ατέλεια

μωρό μου σ' αγαπώ

Δίπλα σου είναι ο παράδεισος

όλο και πιο ψηλά

στα σύννεφα πετώ…» 

Λίγα λόγια για τη Μαργαρίτα Χιονίδη
 

Η Μαργαρίτα Χιονίδη γεννήθηκε στη Γεωργία από Έλληνα πατέρα Ποντιακής καταγωγής και από Αρμένισα μητέρα. Τριών χρονών ήρθε μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Mεγάλωσε μέσα στα ερεθίσματα δύο πολιτισμών (Ελληνικού και Αρμένικου) οι οποίοι έχουν την βάση τους στην μουσική. Συμμετείχε σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της και όσο περνούσε ο καιρός ένιωθε όλο και πιο έντονη την αγάπη της για τη μουσική και ιδιαίτερα για το τραγούδι. 

Στα 15 της σε μία οικογενειακή έξοδο σε ένα Ρεμπετάδικο, της δόθηκε το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί το μαγαζί και ο επιχειρηματίας να της προτείνει συνεργασία. Έτσι άρχισε η επαγγελματική της καριέρα. Όσο περνούσε ο καιρός η μία επαγγελματική πρόταση διαδεχόταν την άλλη μέχρι που ξεκίνησε να εμφανίζεται στο FOX (Μουσική Σκηνή) όπου παραμένοντας 2,5 χρόνια συνεργάστηκε με τους: Μαργαρίτη, Γερολυμάτο, Στανίση, Λιζέτα Νικολάου, Νομικό, Δούκισσα, Μυτιληναίο, Ζικ Ζακ και άλλους.

Το 2012 ξεκινάει να τραγουδάει στο «Ποσειδώνιο», στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.

Έτοιμη πια καλλιτεχνικά αποφασίζει και συνεργάζεται με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου που πίστεψαν στη φωνή της και στο ταλέντο της και της εμπιστεύτηκαν το πολύ όμορφο τραγούδι "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ'' που αποτελεί ουσιαστικά και τη πρώτη της γνωριμία με το ευρύ κοινό και τα Media.

Το καλοκαίρι του 2013 ξαναεμφανίζεται στο Ποσειδώνιο, αυτή τη φορά στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και ολοκηρώνει τις εμφανίσεις της τον Μάρτιο του 2014 μετά απο μια άκρως πετυχημένη σεζόν που διήρκησε στο σύνολο 12 μήνες.

Την άνοιξη του 2015 ερμηνεύει το Τραγούδι “Άντρα δειλέ” το οποίο υπογράφει σε μουσική και στίχους

ο Δημήτρης Γιώτης και κυκοφορεί απο την Noizelabel σε διανομή της Spicy Effect. Το τραγούδι εχει οπτικοποιηθεί απο τον Άλεξ Κωνσταντινίδη και ακούστικε σε ολα τα ραδιόφωνα  και στο Mad Greekz.

Απο τον Σεπτέμβρη του 2015 μεχρι και τον Ιανουάριο του 2016 εμφανίζεται στο Premiera Live στον Βόλο.

Στις αρχές Ιανουαρίου 2016 κυκλοφορεί το τραγούδι “Μα πως μπορείς” σε στιχους και μουσικη της ιδίας. Εχει οπτικοποιηθεί απο τον Γιάννη Παπαδάκο και  κυκλοφορησε στα τελη του Φεβρουαριου 2016.

Τον Οκτώβρη του 2016 φερνει στον κοσμο το πρωτο της παιδι την κόρη της Νικολέττα.

Απο το Μάιο του 2017 εμφανιζεται παλι σε μουσικα σχηματα εντος και εκτος Αθηνων .

Τον Μάρτιο του 2019 επιστρέφει  στον χώρο της δισκογραφίας με ενα νέο τραγούδι , όπου κυκλοφορεί από την Spicy σε μουσική του Γιάννη Φουστέρη και στίχους της ιδίας με τίτλο " ΤΈΛΕΙΑ" και οπτικοποιήθηκε από τον Mike Marzz.