Λίγη τσίπα ρε παιδιά

2015-06-19 17:42

Μένουμε Ευρώπη λέει, τώρα για να καταλάβω, τι νόημα είχε η χθεσινή «αυθόρμητη» συγκέντρωση; ‘Έγινε για να δει η νου δου εάν εξακολουθεί να έχει απήχηση στη βάση της; Για να πιεστεί η κυβέρνηση να υπογράψει άνευ όρων όπως είχαν μάθει τα μπουμπούκια που έβγαλαν και σέλφι στη συγκέντρωση;

Για να δείξουν ότι εξακολουθούν να είναι «καλά» παιδιά στη μαμά Μέρκελ και ότι ο κακός Ελληνικός λαός δεν τους ψήφισε και έτσι δεν μπορούν να υπογράψουν τη καταδίκη της χώρας;

 

Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, ο πρωθυπουργός το έχει πει ορθά κοφτά δεν φεύγουμε από την Ευρώπη αλλά δεν θα δεχτούμε και την άνευ όρων υπογραφή μέτρων που καταδυναστεύουν τον Ελληνικό λαό.

 

Αντί λοιπόν να είστε δίπλα του και να τον στηρίζετε, αφού όπως λέτε κόπτεστε για το καλό της χώρας και του λαού της κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις. Αμετανόητα δουλοπρεπείς.

 

Αλλά πάλι θα μου πείτε εδώ έχετε τα μούτρα και βγαίνετε στα κανάλια και στο δρόμο ενώ έχετε στη πλάτη σας (και μιλάω για πλάτη δεν μιλάω για συνείδηση, γιατί αν είχατε θα είχατε αυτοεξοριστεί) 10,000 και πλέον αυτοκτονίες, εκατομμύρια ανέργων, άστεγους, μικρά παιδιά χωρίς τα στοιχειώδη για να ζήσουν, ανύπαρκτη υγεία, χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, φτώχεια, πείνα και δυστυχία και όλα αυτά με τις υπογραφές σας και τις ψήφους σας στη βουλή. Αλλά ποιος έχασε τη τσίπα για να τη βρείτε εσείς.

 

Εσείς και οι οικογένειές σας ζείτε πλουσιοπάροχα και όπως λέει ο σοφός λαός μας «ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον καταλαβαίνει», έτσι και εσείς και οι όμοιοί σας ποτέ δεν νοιαστήκατε συνειδητά για τα προβλήματα του λαού που κυβερνούσατε.

 

Έστω και τώρα τη τελευταία στιγμή, κάντε κάτι για το καλό της χώρας γιατί τα ονόματά σας θα μπουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μαζί με εκείνο του Εφιάλτη και πολλών άλλων.

 

Υ.Γ.1 Πολύ ρόλεξ και καγιέν χθες στο Σύνταγμα φτώχεια καταραμένη. Υπήρχαν καντίνες που σέρβιραν αστακομακαρονάδες σε ψωμάκι και Σατό Κουστό του 74' σε φελιζόλ.

 

Υ.Γ. 2  Μεθαύριο θα γίνει συγκέντρωση στο Βερολίνο υπέρ της Ελλάδας, χθες έγινε στην Αθήνα υπέρ του Σόιμπλε.

 

Ο Ανωβριλησσιώτης