Λαύρα Αργυρούπολης-ΑΟ Βριλησσίων 1-0

2018-12-18 19:16

Και την Κυριακή το απόγευμα πέτυχε ένα ακόμη τρίποντο η ομάδα των νοτίων προαστίων που επικράτησε αυτή τη φορά των μαχητικών Βριλησσίων με 1-0.

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1-0

Φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες για να πετύχουν και άλλα τέρματα, ειδικά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, όμως οι ποδοσφαιριστές ήταν άστοχοι! Τελικά το γκολ που έκανε τη διαφορά σημείωσε στο 9’ ο Μυτιληνός με κεφαλιά.

Δοκάρι είχαν λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι για να ισοφαρίσουν και συγκεκριμένα στο 13', ενώ στη συνέχεια της φάσης έσωσε πάνω στη γραμμή ο Μυτιληνός.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την απώλεια του Αναστάσιου Κυριαζή, πατέρα του Γιάννη Κυριαζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Πατεράκης, Πίτσος

ΛΑΥΡΑ (Αργύρης Ψαρρός): Μανιώτης, Τσάκαλος, Αναστασίου, Γκίκα (90’ Παπαδημητρίου), Πολυμερόπουλος, Βοτσαΐτης (68’ Γούλας), Μυτιληνός (77’ Παπαγεωργίου), Σκούρας, Ρούσσος, Κουλουρίδης, Παπαδημητρόπουλος

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Κυρκιλής, Αυγερόπουλος (53’ Γκίζης), Πάσσης, Γκρέκος, Τριανταφύλλου, Γκιονάι (78’ Γκιονάι), Τσιτιμάκης, Κόκκινος, Κουρής (53’ Αραμπατζής), Μακρυπίδης

 

 

πηγή : www.abola.gr