Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 3μμ “Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ Μαριάννα Τόλη – Η Μελωδία της Μουσικής

2016-11-17 18:06

Πολυτάλαντη, πολύπλευρη, πολυεπίπεδη η πάντα αιθέρια και χαμογελαστή Μαριάννα Τόλη είναι η καλεσμένη των παιδιών της ΣΤΡΟΦΗΣ αυτή την Κυριακή στο φιλόξενο στούντιο του Α’ Προγράμματος της ΕΡΤ.

Χορός, ηθοποιία, τραγούδι, τώρα τελευταία ψυχολογία και πάνω από όλα μια μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και τους νέους την φέρνουν κοντά στην Κοινότητα της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Με μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία σε όλους τους τομείς την διακρίνει μια ιδιαίτερη ευγένεια στους τρόπους και μια παιδική αθωότητα και αισιοδοξία για τη ζωή και το μέλλον.

Στη διάρκεια αυτής της εκπομπής η Μαριάννα Τόλη θα μας μιλήσει για την επιμονή, την προσπάθεια, την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Για αγγίγματα ψυχής και δημιουργικές περιπέτειες που μας φέρνουν κοντά στους στόχους μας.

Με τη δύναμη της θετικής της σκέψης και της πλούσιας σταδιοδρομίας της η Μαριάννα Τόλη θα φωτίσει για μια ώρα την εκπομπή και τη ζωή μας με τα λόγια και τα τραγούδια της.

Εσείς θα χάσετε αυτήν  την εκπομπή;

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi